Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Yartey nauttii yleisön paluusta katsomoihin – ”Pelaajana pelaat faneille ja seuralle”

Koronatilanne Suomessa ja Pirkanmaalla on parantunut siinä määrin, että katsomoihin saadaan nyt ottaa entistä enemmän yleisöä. FC Hakan seuraaviin kotipeleihin katsomokapasiteetti on jo yli 2000 katsojaa.

Hakan hyökkääjä Ishmael Yartey iloitsee, että yleisö pääsee taas seuraamaan pelejä paikan päältä.

– Pelaajana pelaat faneille ja seuralle. Tuntuu hyvältä, että fanit ovat palanneet katsomoihin. On hieno kuulla heidän ääniään ja kannustusta. Se motivoi meitä entistä enemmän ja auttaa meitä saamaan itsestämme entistä enemmän irti, Yartey muistuttaa yleisön tärkeydestä.

Yartey pääsi FC Lahtea vastaan kokemaan koskilaisyleisön luoman tunnelma ja haluaa jatkossa saada lisää.

– Haluan vielä kiittää faneja heidän tuestaan. Toivottavasti jatkossa katsomossa nähdään entistä enemmän faneja. Kun näet ja kuulet yleisön, niin siitä tulee paljon lisäenergiaa ja -motivaatiota.

Yartey pääsee nauttimaan kotiyleisön tuesta seuraavan kerran keskiviikkona, kun FC Honka tulee vierailulle Tehtaan kentälle. Yartey’lla on vahva usko joukkueen tekemiseen.

– Aloitimme aika hitaasti, mutta sen jälkeen peli on mennyt parempaan suuntaan. Luotamme valmentajien työhön ja he luottavat meihin. Meidän vain täytyy tehdä kovasti töitä. Vaikkemme aina voittaisi, niin valmentajat uskovat meihin ja me uskomme itseemme.

FC Haka ja FC Honka ottavat mittaa toisistaan toisen kerran vajaan viikon sisään keskiviikkona. Ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 18.30. FC Honka- ja KuPS-pelien lipunmyynnistä löydät lisätietoa täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT