Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

liput ja ohjeet fc haka – kups otteluun

FC Haka-KuPS su 11.7. klo 18:30 -otteluun alkaa. Liput varataan / ostetaan FC Hakan kotisivuilta www.fchaka.fi Liveto-järjestelmän kautta (Ottelut -> Liput ja kausikortit). Lipunmyynti on avoinna otteluiden alkuun saakka, tai niin kauan, kuin lippuja on jäljellä.

Katsomoiden istumapaikoista on käytössä suurin osa ja sen myötä lippuja on tarjolla jo yli 2000. Vuoden loppuun saakka voimassa oleva Tartuntatautilain väliaikainen muutos aiheuttaa kuitenkin edelleen rajoituksia tapahtuman käytössä olevaan katsomokapasiteettiin. Myös ravintola-, kioski- ja VIP-palvelut järjestetään voimassa olevien rajoitusten puitteissa. Kaikki liput otteluihin tulee ostaa/varata ennakkoon FC Hakan Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä. Yrityskumppanien ennakko- ja VIP-lippujen varaaminen tapahtuu erikseen FC Hakan toimistolta kumppaneille lähetettävien ohjeiden mukaisesti.

Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipun hinta on 0€, eikä palvelumaksua mene

Normaalilipun hinta on 20 € + palvelumaksu 2€

(VIP-lippu sisältää pääkatsomopaikan ja oman sisäänkäynnin lisäksi mainiot VIP-palvelumme Haka-klubilla.)

Kausikorttilippua vastaan on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun. Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät lohkosta 1.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu, sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin, joihin saapumisajat löytyvät lipusta. Lohkojen välillä voi tapahtumassa vapaasti liikkua, mutta lipulla pääsee vain siihen merkittyyn katsomoon. Tällä pyritään varmistamaan riittävä väljyys katsomoissa.

Lohkot:

Lohko 1: Puukatsomo

Lohko 2: Päätykatsomo

Lohko 3: Kivikatsomo

Lohko 4: Vieraskannattajat (päätykatsomo)

Tapahtumaan saapuminen toteutetaan porrastetusti lohkokohtaisesti, kuten myös tapahtumasta poistuminen. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee noudattaa ennakko-ohjeistusta sekä tapahtumahenkilöstön ohjeistuksia.

Ottelutapahtumat järjestetään turvallisesti ja alueella voimassa olevien hygieniaohjeiden mukaisesti. Ottelutapahtumissa tulee käyttää kasvomaskia. Lisäksi käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä huolehtiminen erityisesti mahdollisissa jonotustilanteissa on tärkeää. Oireisena ei tapahtumaan saa osallistua.

Tapahtuman kioski- ja ravintolamyyntiä on järjestelty uudelleen ja myyntipisteitä on lisätty sujuvuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Myös kioskien ja ravintoloiden tuotevalikoimaa on lisätty. Myyntipisteiden sijaintiin voit tutustua alla olevasta kartasta. Siitä näet myös, mitä maksumuotoja milläkin myyntipisteillä voi käyttää. Osalla myyntipisteistä käytössä on vain korttimaksu ja osalla sekä käteis- että korttimaksu. Tuotetoiveita tai palautetta/kysymyksiä tapahtuman palveluista voi lähettää osoitteeseen toimisto@fchaka.fi.

Heti saavuttaessa alueelle on molempien porttien läheisyydessä sekä fanituotemyyntipiste että FC Haka Juniorien avausmaaliveikkaus. Näillä pisteillä on helppo tukea paikallista juniorijalkapalloa sekä hankkia tyylikkäitä Haka-tuotteita. Fanituotteita on myynnissä myös ottelun aikana, mikäli otteluun saavuttaessa ostokset jäävät vielä tekemättä. Ennakkoon Haka-tuotteita voi ostaa Hakan verkkokaupasta osoitteesta store.fchaka.fi.

TERVETULOA TEHTAAN KENTÄLLE!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT