Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka – HIFK ja FC Haka – FC Inter -otteluiden lipunmyynti ja -varaus aukeaa

Lipunvaraus FC Haka-HIFK la 31.7. klo 15:00 sekä FC Haka-Inter su 8.8. klo 16:00 -otteluihin alkoi Tukirenkaalle ja kausikorttilaisille to 8.7.2021 klo 12. Yleinen lipunmyynti otteluihin alkaa pe 9.6. klo 9. Liput varataan / ostetaan FC Hakan kotisivuilta Liveto-järjestelmän kautta (Ottelut -> Liput ja kausikortit tai oikeasta reunasta löytyvästä ”Osta liput” -painikkeesta). Lipunmyynti on avoinna otteluiden alkuun saakka, tai niin kauan, kuin lippuja on jäljellä.

FC Haka-HIFK -ottelun yhteydessä la 31.7. järjestetään myös Paviljongin brunssi ennen ottelua sekä kesälauantain leppoisat jälkipelit elävän musiikin siivittämänä. Näistä julkaistaan lisätietoa lähipäivinä fchaka.fi sivulla.

Katsomoiden istumapaikoista on käytössä suurin osa ja sen myötä lippuja on tarjolla yli 2000. Vuoden loppuun saakka voimassa oleva Tartuntatautilain väliaikainen muutos aiheuttaa kuitenkin edelleen rajoituksia tapahtuman käytössä olevaan katsomokapasiteettiin. Myös ravintola-, kioski- ja VIP-palvelut järjestetään voimassa olevien rajoitusten puitteissa. Kaikki liput otteluihin tulee ostaa/varata ennakkoon FC Hakan Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä. Yrityskumppanien ennakko- ja VIP-lippujen varaaminen tapahtuu erikseen FC Hakan toimistolta kumppaneille lähetettävien ohjeiden mukaisesti.

Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipun hinta on 0€, eikä palvelumaksua mene

Normaalilipun hinta on 20 € + palvelumaksu 2€

VIP-lipun hinta on 85€ + palvelumaksu 3€

(VIP-lippu sisältää pääkatsomopaikan ja oman sisäänkäynnin lisäksi mainiot VIP-palvelumme Hakaklubilla.)

Kausikorttilippua vastaan on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun. Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät lohkosta 1.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu, sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin, joihin saapumisajat löytyvät lipusta. Lohkojen välillä voi tapahtumassa vapaasti liikkua, mutta lipulla pääsee vain siihen merkittyyn katsomoon. Tällä pyritään varmistamaan riittävä väljyys katsomoissa.

Lohkot:

Lohko 1: Puukatsomo

Lohko 2: Päätykatsomo

Lohko 3: Kivikatsomo

Lohko 4: Vieraskannattajat (päätykatsomo)

Tapahtumaan saapuminen toteutetaan porrastetusti lohkokohtaisesti. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee noudattaa ennakko-ohjeistusta sekä tapahtumahenkilöstön ohjeistuksia.

Ottelutapahtumat järjestetään turvallisesti ja alueella voimassa olevien hygieniaohjeiden mukaisesti. Ottelutapahtumissa suositellaan kasvomaskin käyttöä erityisesti jonotustilanteissa ja sisätiloissa. Lisäksi käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä huolehtiminen erityisesti mahdollisissa jonotustilanteissa on tärkeää. Oireisena ei tapahtumaan saa osallistua.

Tapahtumien kioski- ja ravintolamyyntiä on 2021 kaudelle järjestelty uudelleen ja myyntipisteitä on lisätty sujuvuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Myös kioskien ja ravintoloiden tuotevalikoimaa on lisätty. Myyntipisteiden sijaintiin voit tutustua alla olevasta kartasta. Osalla myyntipisteistä käytössä on vain korttimaksu ja osalla sekä käteis- että korttimaksu. Tuotetoiveita tai palautetta/kysymyksiä tapahtuman palveluista voi lähettää osoitteeseen toimisto@fchaka.fi.

Heti saavuttaessa alueelle on molempien porttien läheisyydessä sekä fanituotemyyntipiste että FC Haka Juniorien avausmaaliveikkaus. Näillä pisteillä on helppo tukea paikallista juniorijalkapalloa sekä hankkia tyylikkäitä Haka-tuotteita. Fanituotteita on myynnissä myös ottelun aikana, mikäli otteluun saavuttaessa ostokset jäävät vielä tekemättä. Ennakkoon Haka-tuotteita voi ostaa Hakan verkkokaupasta osoitteesta store.fchaka.fi.

TERVETULOA TEHTAAN KENTÄLLE!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT