Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka haluaa revanssin Hongasta

FC Haka saa keskiviikkona Tehtaankentälle vieraita Espoosta, kun viime torstain kotijoukkue matkustaa alle viikon tauon jälkeen mittaamaan koskilaisten kotikunnon. Erikoinen otteluohjelma hämmästyttää myös Hakan valmennusta.

– Vähän poikkeuksellinen, kun pelataan samaa joukkuetta vastaan viikon sisällä, toteaa valmentaja Mikko Manninen.

Juhannuksen alla espoolaiset ottivat niukan 2-1 -voiton, mutta tiukassa ottelussa etenkin avausjakso oli valkopaidoilta erityisen vahva näytös. Manninen muistuttaakin, että ottelu on jo unohdettu ja katseet suunnattu tulevaan.

– ”Nollanollasta” lähdetään liikkeelle keskiviikkona ja uskon, että jätkillä on virtaa näyttää, että halutaan ottaa voitto.

Hakan pelaajatilanne on kutakuinkin ennallaan, sillä loukkaantuneina ja varmuudella ottelun väliin jättävät ainoastaan Jesse Huhtala, sekä Aleksandar Vucenovic. Tämä asettaakin valmennuksen jälleen positiivisen ongelman eteen, kun laajasta ringistä pitää valita juuri sopivimmat ja jättää osa kokonaan sivuun.

Poikkeuksellinen ottelutahti ei anna kauheasti yllätyksen mahdollisuutta kummallekaan joukkueelle, sillä lyhyessä valmistautumisessa ei juurikaan ole paljon tehtävissä. Tosin Hongan pelikirja on jo muutoinkin Hakalle tuttu.

– Honka tykkää perinteisesti pallon kanssa pelata ja ne ottaa sen pallonhallinnan, ”Mane” analysoi.

– Nyt pystyttiin viimeksi ottaan se itse siinä ekalla jaksolla ja silloin Honka oli vähän epämukavuusalueella. Kyllä me tiedetään mitä sieltä on tulossa, mihin pitää kiinnittää huomiota ja mitkä on ne meidän vahvuudet.

– Ei siinä hirveitä yllätyksiä pysty kumpikaan toiselle järjestään näin lyhyellä varoitusajalla.

FC Honka majailee tällä hetkellä sarjataulukossa kahden pisteen turvin juuri Hakan yläpuolella. Tosin heillä on kaksi ottelua enemmän pelattuna. Viime kauden sarjanelonen ei varmasti ole tyytyväinen alkukauden pistekertymään, vaikkakin pitää muistaa, että joukkue koki pahoja menetyksiä tälle kaudelle.

Suurimmat lovet joukkueeseen jättivät FC Lahteen siirtynyt Javi Hervás, sekä jo kesken viime kauden ulkomaille siirtynyt Huuhkaja -puolustaja Robert Ivanov. 

Helppoa ei tule espoolaisilla Valkeakoskella olemaan, sillä valkopaidat tulevat varmasti antamaan kaikkensa, jotta pisteet jäävät ”Tehtiksen linnakkeeseen”.

– Tietysti meidän joukkueella jäi hampaankoloon viime ottelusta ja halutaan kuittaa se heti kotikentällä, Manninen päättää.

FC Hongan ennakko TÄÄLTÄ.

Ottelun käsiohjelma TÄÄLTÄ.

Ruutu+ lähettää ottelun suorana TÄÄLLÄ.
Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit ostaa ne TÄÄLTÄ ja samalla tukea Hakan toimintaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT