Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Vuoden ensimmäinen harjoitusottelu lauantaina

FC Haka matkustaa lauantaina Seinäjoelle vuoden 2021 ensimmäiseen harjoitusotteluun, missä vastaan asettuu Pohjanmaan ylpeys Seinäjoen Jalkapallokerho. Ottelu alkaa kello 14.30.

Kuva: Jussi Rämä

Koskilaisjoukkue on valmentaja Teemu Tainion mukaan vetänyt tiiviin ja rankan kahden viikon treenijakson, minkä päätteeksi on hyvä päästä katsastamaan missä mennään.

– Mukava päästä pelaamaan, kun on kaksi viikkoa saatu vetää kovalla tahdilla. Meillä on nyt muutama testipelaaja mukana, mutta ihan kahta kentällistä ei kuitenkaan saada kasaan.

Testipelaajilla päävalmentaja viittaa hollantilaiseen keskikenttämieheen Youri Loeniin, sekä suomalais-somalialaiseen laitahyökkääjä Mohamed Husseiniin. Lisäksi joukkueen mukana on joulukuun harjoitusottelussa voittomaalin tehnyt nuori hyökkääjä Miro Salminen, joka treenaa Hakan mukana, mutta tulee ainakin vielä tällä kaudella pelaamaan miesten kakkosessa Nurmijärven Jalkapalloseuran riveissä.

Tällä hetkellä 19 sopimuspelaajan Haka on testipelaajista riippumatta matkassa ”vain” 20 pelaajalla, sillä Henri Malundama on estynyt varusmiespalveluksestaan johtuen ja lisäksi Samuel Chidi on sovitusta vapaalla tämän viikon ajan.

Tainio kertoo, että joukkueessa on viimeisen viikon aikana käytä paljon läpi puolustuspelaamista ja nyt on hyvä päästä näkemään, että mitä on saatu aikaiseksi.

– Peliaikahan tulee olemaan kolme kertaa 30 minuuttia, mikä antaa hyvän mahdollisuuden testata eri taktiikoita ja ryhmityksiä.

SJK kertoo omassa ennakossaan, että heilläkään ei kaikki tämänhetkiset pelaajat ole mukana kokoonpanossa, sillä osa on niinikään armeijassa ja muun muassa Seinäjoella jo oleva Emmanuel Ledesma joutuu jättämään ottelun väliin korona -karanteenista johtuen.

Harjoitusottelu pelataan Wallsport -areenalla, minne ei korona -rajoituksista johtuen ole yleisölle pääsyä. Kaikkien Hakan ja jalkapallon ystävien iloksi SJK  kuitenkin lähettää ottelun ilmaiseksi Youtube -kanavallaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT