Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Viime kauden komeetta jatkaa Hakassa

Viime kaudella läpimurtonsa Veikkausliigaan ja samalla Tehtaan kentän yleisön sydämiin iskenyt Ryan Mahuta jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. Miehen sopimuksessa oli optio ensi kaudesta, minkä seura luonnollisesti halusi käyttää.

– Ryan on lahjakas nuori pelaaja, joka kehittyi hienosti kauden aikana! Hänessä on valtavasti potentiaalia mennä vaikka kuinka pitkälle, joten olemme todella tyytyväisiä ensi kauden sopimuksesta, toimitusjohtaja Olli Huttunen suitsuttaa.

21 -vuotias puolustaja itse on niin ikään mielissään, että pelit jatkuvat tutussa ympäristössä.

– Hyvät fiilikset jatkosta! Tiedetään seuran kanssa että mihin jäätiin niin on helppo jatkaa kehityskohteiden parantamista.

Mahuta oli päättyneellä kaudella liigan toiseksi paras syöttäjä seitsemällä maalisyötöllään. Lisäksi vahvasta vasemmasta jalastaan tunnettu mies teki kaksi maalia, joten ylöspäin homma toimi erinomaisesti. Kehityskohteekseen mies näkeekin keskittyä omaan puolustuspelaamiseen.

– Puolustussuuntaan yksilöpuolustamista pitää kehittää ja että oma peli pysyy ehjänä pelin alusta lähtien.

Joukkueen osalta mies on vielä odottavaisin mielin, mutta tuore päävalmentaja vaikuttaa tehneen positiivisen ensivaikutelman.

– En ole tavannut uutta valmentajaa. Ajatukset hänestä on että arvot ovat kohdillaan ja tietää millaista jalkapalloa pelataan seuraavalla kaudella.

Ryan Mahutan sopimuksen myötä Hakalla on nyt kasassa kuusi pelaajasopimusta:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola ja Ryan Mahuta.

******

Edessä siintävä kausi 2024 on FC Hakan suuri 90.vuotisjuhlakausi. Juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt – tule mukaan juhliin! Lue lisää kausikorteista täällä ja osta kausari omaksesi tiketti.fi/fchaka! Jouluun asti erikoishintaan 150€ (+palvelu- ja mahd. toimituskulut) oleva juhlavuoden huippukausari sisältää pääsyn kaikkiin FC Hakan kotiotteluihin sekä Veikkausliigassa että Suomen Cupissa ja lisäksi sisältää mahdollisuuden varata oman paikan pysyvästi katsomosta (norm. 250€). Ensi vuonna juhlitaan!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT