Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kiinnitti yhden maalivahdeistaan

FC Haka ja joukkueessa jo viime kaudella esiintynyt maalivahti Anton Lepola ovat allekirjoittaneet 1 -vuotisen jatkosopimuksen.

– Halusimme pitää Antonin meillä, koska tiedämme hänen potentiaalinsa. Jatkossa hän kilpailee vahvasti tulevien maalivahtien kanssa pelipaikasta, toimitusjohtaja Olli Huttunen linjaa.

27 -vuotias Lepola siirtyi FC Hakaan viime keväänä ja esiintyi maalinsuulla kolmessa Veikkausliigaottelussa sekä yhdessä Suomen Cupin ottelussa. Aika Valkeakoskella on ollut miehelle mieluista ja jatkosopimuksen varmistuminen niin ikään maistui.

– Hyvä että hommat jatkuu Valkeakoskella ja saatiin asiat hoidettua hyvissä ajoin, niin pystyy keskittymään heti uuden kauden alkuun, mies toteaa tyytyväisenä.

Pienelle vastuulle viime kaudella jäänyt Lepola haluaa lähteä tosissaan taistelemaan peliajasta sekä odottaa myös tulevalta joukkueelta enemmän.

– Tottakai haen isompaa roolia sekä enemmän vastuuta. Sen verran jäi hampaankoloon viime kaudesta että palava halu on olla isossa roolissa!

– Varmasti kun saadaan joukkue kasaan alkaa hahmottua myös meidän iskukyky. Parantaa pitää joka tapauksessa viime kaudesta.

FC Hakalla on nyt kasassa viisi pelaajasopimusta ensi kaudelle:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas ja Anton Lepola.

******

Edessä siintävä kausi 2024 on FC Hakan suuri 90.vuotisjuhlakausi. Juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt – tule mukaan juhliin! Lue lisää kausikorteista täällä ja osta kausari omaksesi tiketti.fi/fchaka! Jouluun asti erikoishintaan 150€ (+palvelu- ja mahd. toimituskulut) oleva juhlavuoden huippukausari sisältää pääsyn kaikkiin FC Hakan kotiotteluihin sekä Veikkausliigassa että Suomen Cupissa ja lisäksi sisältää mahdollisuuden varata oman paikan pysyvästi katsomosta (norm. 250€). Ensi vuonna juhlitaan!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT