Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kiittää seuran jättäviä pelaajia

Kuten aina, niin tänäkin vuonna osa viime kauden joukkueesta jättää seuran. Varmuudella FC Hakan jättäviä pelaajia ovat Henri Malundama, Aatu Hakala, Atte Sihvonen, Fallou Ndiaye, Mehdi Boukassi, Thomas Saarinen ja Alberto Alvarado Morin.

Näin ollen yksi pitkäaikaisimmista pesteistä Hakan paidassa päättyy, kun Henri Malundama sulkee Tehtaan kentän pukukopin oven takanaan. Tampereen Kisa-Tovereiden kasvatti ehti edustamaan valkopaitoja kaikkiaan kahdeksan kauden ajan, pelaten niissä kaikkiaan 222 virallisessa ottelussa.

Vasemman laitapuolustajan luottoratsuna tunnettu Mamba muistelee torstaina julkaistavassa Hacast -jaksossa aikaansa Valkeakoskella pelkästään hyvällä.

– Äkkiä ne vuodet vierii. Ei sitä tajunnutkaan tossa matkalla, että kuinka pitkään on ollut. Joskus ne siteet vaan katkee ja nyt oli tän vuoro.

– Kannattajille kiitos, miten loistavasti aina kannustitte, oli hyvä tai huono päivä!

– Kaikesta haluan kiittää, oli kyllä todella hienot vuodet ja tuun aina muistamaan nää Haka -vuodet. Kyllä täällä tulee aikamoinen Haka -sydän aina olemaan!

Malundama paljastaa Hacast -jaksossa myös, että uran on tavoitteena jatkua, joten nähdään Tehtiksellä Mamba tulevinakin vuosina.

FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen haluaa esittää koko seuran kiitokset niin Malundamalle, kuin kaikille muillekin seuran jättäville pelaajille.

– Haluan kiittää seuran nyt jättäviä pelaajia heidän panoksestaan menneellä kaudella.

– Jonkun rooli on ollut isompi, ja jonkun pienempi, mutta kaikki ovat olleet tärkeässä roolissa seuran eteenpäin viemisessä.

Kiitos Mamba, Aatu, Atte, Thomas, Mehdi, Fallou ja Alberto!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT