Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Viime hetken maalit olivat Hakan tavaramerkki kaudella 2022

Hakan parhaat ’22 tuo kuluneelta vuodelta parhaat hetket muisteltavaksi ja huippuhetket tarjoaa Ruutu.

Kaudella 2022 nähtiin lukuisia viime hetken tasoitus- tai voittomaaleja, jotka meni sisään vastustajan maaliin kuin väkisin.

FC Haka ja Seinäjoen Jalkapallokerho kohtasivat 17.toukokuuta Tehtaan kentällä. Hakan pirteä aloitus kauteen oli kokenut suvantovaihetta kolmen peräkkäisen tappion myötä ja asetelmat oli tasaisen jännittävät, kun molemmat joukkueet olivat kipeästi lisäpisteiden tarpeessa.

Haka saapui otteluun taisteluilmeellä, mutta SJK kuitenkin hiljalleen heräsi Hakan intensiivisen alun jälkeen ja tempo hellitti. Ensimmäinen puoliaika kului maaleitta, ja ottelun jännittävimmät hetket nähtiinkin toisella puoliajalla. Kotiyleisön harmiksi maalinteon aloitti vierailija SJK. Ottelun avausmaali syntyi rangaistuspotkusta 60.minuutilla.

Tästä kotijoukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan Hakan vyöry maalia kohti oli eritoten viimeisten 10 minuutin aikana hurja. Lopulta Janne-Pekka Laineen päättäväisestä suorituksesta tuli ansaittu tasoitusosuma. Laine lähti vasemmalta kohti keskustaa jalkaansa vapaaksi hakien ja lopulta saikin sen keskellä kuudentoista rajalla, mistä lähtenyt voimakas laukaus kävi yläriman kautta maaliviivan sisällä. Ulospäin kimmonneen pallon puski vielä varmuudeksi maaliin Anthony Herbert.

Vaikka lopputulos oli tasapeli, kentällä nähtiin vihellyksen jälkeen sekä kuin voittoa juhlineet koskilaiset, että tappiotunnelmissa olleet seinäjokelaiset. Hakan maali pursusi sitä voitontahtoa, mitä totuttiin pitkin kautta näkemään useampaan otteeseen.

Alta näet Janne-Pekka Laineen tasoitusosuman juhlintoineen ja muut ottelun huippuhetket löydät Ruudusta.

**************************

Tule mukaan nauttimaan yhtä ikimuistoisista hetkistä ensi kaudella – FC Hakan kausikortteja on edelleen mahdollisuus ostaa todella edullisesti 69€/kpl (+palvelumaksu) hintaan aina jouluun saakka.

FC Hakan kausikortti on myös erinomainen joululahjaidea – hanki se osoitteesta tiketti.fi/fchaka!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT