FC Lahti niukasti parempi perjantain harjoitusottelussa

FC Haka kohtasi monen aiemman vuoden tapaan FC Lahden joulukuun ainoassa harjoitusottelussa. Lahden Mukkulan Palloiluhallissa pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen niukkaan 2-1 -voittoon

– Tämä oli tällainen perinteinen joulun alun sähellys. Ratkaisumaalin lahtelaiset saivat rankkarista, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio summasi ottelun.

Hakalla oli ottelussa mukana sopimuspelaajien lisäksi testimiehiä sekä vahvistuksia omasta Akatemiasta. Pitkänmatkalaiset Logan Rogerson, Oliver Whyte, Anthony Herbert ja Stavros Zarokostas lomailevat tosin vielä kotimaissaan. Kotimaistenkaan sopimuspelaajien poissaoloila ei täysin vältytty, mikä aiheutti muutoksia pelisuunnitelmaan.

– Niklas Friberg joutui jäämään aamulla pois, joten jouduimme vähän säätämään joukkueen kanssa. Kenttäpelaajia taisi olla 19, jotka saivat peliaikaa, Tainio kertasi.

Koskilaisten ainokaisesta vastasi ensimmäisellä puoliajalla 22-vuotias keskikenttäpelaaja Masee Karimi.

Hakan testissä oleva togolainen puolustaja Haymenn Bah-Traoré oli valmennuksen mieleen.

– Hän esiintyi kyllä edukseen, Tainio kehaisi.

Haka treenaa vielä ensi viikolla, minkä jälkeen edessä on tammikuun alkuun kestävä tauko joukkuetreeneistä.

– Maanantaina vielä harjoitellaan yhdessä ja sitten 3. tammikuuta jatketaan, Tainio valotti harjoitussuunnitelmaa.