Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kiinnitti togolaisen testimiehensä kahdeksi vuodeksi

FC Hakan testissä joulukuussa ollut 25 -vuotias puolustaja Haymenn Bah-Traoré on allekirjoittanut seuran kanssa 2-vuotisen pelaajasopimuksen.

– Haymenn on vakuuttanut meidät kahden viikon testiaikana. Todella nopeajalkainen, pallollisena taitava pelaaja, josta varmasti on meille apua kauden aikana, päävalmentaja Teemu Tainio luonnehtii tuoreinta hankintaa.

Viime kaudella Borussia Dortmundin II-joukkueessa esiintynyt togolainen oli saanut entiseltä joukkuekaveriltaan hyvää palautetta Suomesta, sekä Veikkausliigasta ja odottaakin innoissaan uutta haastetta urallaan.

– Pääsarjassa pelaaminen on hyvä askel uralleni ja minut on otettu täällä joukkueen toimesta erinomaisesti vastaan. En malta odottaa, että päästään tammikuussa vauhtiin.

Myös uusi ja erilainen ympäristö on ollut alkushokin jälkeen mieleen.

– Pidän kaupungista, vaikkakin se on melko pieni. Pidän myös maisemanvaihdoksesta ja lumesta, se on erilaista, Haymenn kertoo.

Mies näkee vahvuuksikseen kokemuksen, sekä asenteen

– Annan aina 100% joukkueelle!

– Haluan pelata tulevalla kaudella mahdollisimman paljon ja saavuttaa joukkueen kanssa menestystä.

Haymenn Bah-Traorén myötä FC Hakan sopimuspelaajien määrä nousee 18 kappaleeseen:
Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Janne-Pekka Laine, Vigori Gbe, Stavros Zarokostas, Logan Rogerson, Eero-Matti Auvinen, Tino Purme, Konsta Mervelä, Thomas Saarinen, Oiva Laaksonen, Felix Lehtinen, Anthony Herbert, Tuure Siira, Henri Malundama, Oliver Whyte ja Haymenn Bah-Traoré.

Vielä ehtii edullisille kausikorttiostoksille!
Kun ostat kausikortin 2023 jouluun mennessä, saat sen superedullieen 69€ (+palvelumaksu) hintaan!
Voit ostaa omasi Tiketistä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT