Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

VEIKKAUSLIIGAKAUSI ALKAA LAUANTAINA 2.4.!

FC Haka käynnistää Veikkausliiga kautensa Pirkanmaan Derbyllä lauantaina 2.4. klo 17.00 Tehtaan kentällä.

Tässä muutamia vinkkejä kauden aloitukseen.

KAUSIKORTIT

Myös kausikorttilaisten tulee tehdä lippuvaraus Liveto-lippupalvelun kautta. Tällä tavoin saamme ohjattua yleisöä tasaisesti katsomoihin ja järjestettyä palvelut mahdollisimman hyvin.

Lipunvaraus FC Haka-Ilves -otteluun aukeaa ke 23.3. klo 14.00. Liput varataan FC Hakan kotisivuilta Liveto -lippupalvelun kautta (Ottelut -> Liput ja kausikortit tai oikeasta reunasta löytyvästä ”Osta liput” -painikkeesta). Lipunmyynti on avoinna ottelun puoliaikaan saakka, tai niin kauan, kuin lippuja on jäljellä.

Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipun hinta on 0 €, eikä palvelumaksua mene.

Kausikorttilippua vastaan on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi varata yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi varata useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Onko ostamasi kausikortti vielä noutamatta? Kausikorttisi voit noutaa Hakan toimistolta arkisin klo 10–15. Pe 25.3. toimisto on avoinna klo 16.00 saakka. Tiedotamme ensi viikon pidennetyistä aukioloista erikseen.

LIPUNMYYNTI

Tulevalla kaudella liput Hakan kotiotteluihin ovat myynnissä Liveto-lippupalvelussa ja myös lipunmyynnissä Tehtaan kentän portilla. Liveto-lippupalvelussa ovat myynnissä eri alennusryhmien ja hintakategorioiden lippuja. Portilla on myynnissä vain yhden hintaista lippua, 23€/ kpl.

Yleinen lipunmyynti otteluun alkaa myös ke 23.3. klo 14.00. Liput ostetaan FC Hakan kotisivuilta Liveto-järjestelmän kautta (Ottelut -> Liput ja kausikortit TAI oikeasta reunasta löytyvästä ”Osta liput” -painikkeesta). Lipunmyynti on avoinna ottelun puoliaikaan saakka, tai niin kauan, kuin lippuja on jäljellä.

Liveto-lippupalvelun hinnat

  • Normaali pääsylippu 20 € + palvelumaksu 2 €
  • Koululaiset, opiskelijat ja eläkeläiset 10 € + palvelumaksu 1,50 € (7–16 v., opiskelijakortti tai eläkeläiskortti)
  • Perhelippu 45 € + 3 € palvelumaksu (sisältää 2 aikuista ja max. 3 alle 17 v. lasta)
  • VIP-lippu 85 € + palvelumaksu 3 € (VIP-lippu sisältää pääkatsomopaikan ja oman sisäänkäynnin lisäksi mainiot VIP-palvelumme Hakaklubilla.)
  • 0–6 v. ilmaiseksi.

PALVELUT TEHTAAN KENTÄLLÄ

Heti saapuessasi Tehtaan kentällä voit ostaa lipunmyynnistä kahvi- ja makkaralipukkeet, joilla voit noutaa tuotteet noutopisteeltä ilman kioskilla jonottamista. Lipukkeet käyvät maksuvälineenä kaikissa otteluissa ja voit ostaa, vaikka koko kesän lipukkeet yhdellä kerralla.

Porttien jälkeen on FC Haka Juniorien avausmaaliveikkaus. Näillä pisteillä on helppo tukea paikallista juniorijalkapalloa. Ennakkoon Haka-tuotteita voi ostaa Hakan verkkokaupasta osoitteesta store.fchaka.fi.

Tapahtumien kioski- ja ravintolamyyntiä on 2022 kaudelle järjestelty jälleen uudelleen ja myyntipisteitä on lisätty sujuvuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Fanituotteet tulevat olemaan tällä kaudella tarjolla yhdessä kioskimyynnin kanssa. Osalla myyntipisteistä käytössä on vain korttimaksu ja osalla sekä käteis- että korttimaksu. Tuotetoiveita tai palautetta/kysymyksiä tapahtuman palveluista voi lähettää osoitteeseen toimisto@fchaka.fi.

Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät Puukatsomosta.

Toivomme turvavälien noudattamista jonotustilanteissa.

Tervetuloa Tehtaan kentälle!

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT