Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Uuden kauden ensimmäinen palanen: Mika Hilander Hakaan!

FC Haka aloittaa tulevan rakentamisen vakuuttavasti julkaisten tänään ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen, kun maalivahti Mika Hilander liittyy joukkueeseen 2 -vuotisella sopimuksella.

37-vuotias Hilander on edustanut viimeiset seitsemän vuotta Ilvestä ja liittyy nyt siis tuomaan valkopaitojen takalinjoille kokemusta. Hakan valmentaja Teemu Tainio on todella tyytyväinen sopimukseen.

– Erittäin positiivisesti yllättynyt, että meillä oli mahdollisuus saada ”Hila” tolppien väliin! Ehdoton johtava pelaaja, joka antaa palautteen puolustuslinjalle välittömästi. Erinomainen torjuja ja ulottuva voittajatyyppi.

Hilander itsee lähtee Hakaan nöyrällä asenteella hakemaan omaa paikkaansa.

– Avoimin mielin lähden Hakan mukaan. Tuon joukkueeseen ainakin Veikkausliiga -kokemusta, mutta uskoisin tuovani myös johtajuutta niin kentälle, kuin koppiinkin.

Mikä sitten sai miehen vaihtamaan Tampereen Valkeakoskeen?

– Vielä ei tuntunut, että olisi aika lopettaa. Ilveksestä ei löytynyt itselle sopivaa roolia ja Hakassa sellainen oli tarjolla.

– Toki se pelipaikka pitää täälläkin ansaita, Hilander lisää.

Hakasta löytyneen sopivan roolin lisäksi, myös tekeminen on miehen mukaan oikeaan suuntaan etenevää. Eikä hän olisi sopimusta tehnytkään, ellei uskoisi joukkueen menestykseen tulevaisuudessa.

– Haka on eteenpäin menevä seura, missä on tehty pohjalla hyvää työtä, mikä pitää vain viedä pidemmälle. Itsellänikin on vielä nälkää menestyä, enkä olisi sopimusta tehnyt, ellen näkisi mahdollisuuksia siihen.

 

Hilander on siis Hakan ensimmäinen uusi kiinnitys kauden 2021 Veikkausliiga -joukkueeseen ja varmasti tärkeä sellainen. Jalat maassa oleva maalivahti lupaa tuoda oman panoksensa heti ensimmäisestä päivästä alkaen ja lähtee uuteen lukuun urallaan avoimin mielin.

– Ennen oli ennen ja nyt on nyt! Ilolla astun mukaan seuraan ja uskon esityksilläni saavan Haka -kannattajat puolelleni, ”Hila” lupaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT