Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan kausikorttihaaste Veikkausliigaan 2021

Päätä itse paljonko maksat Veikkausliigakausarista!

FC Haka tarjoaa kannattajilleen jälleen poikkeuksellisen mahdollisuuden varata kausikortti kauden 2021 Veikkausliigan kotiotteluihin varsin kohtuulliseen hintaan.

Kausikorttihaasteessa tavoitellaan vähintään 1934 sitovaa varausta ja kausikortin hinnan saa itse päättää välillä 69€ – 690€. Kausikortin normaalihinta on 200€ ja kotiotteluja normaalimittaisessa sarjassa tulisi 13-14 kappaletta. Yksittäisen ottelulipun normaalihinta on 20€. Haastekampanjassa on siis todellakin mahdollisuus tehdä hyvä sijoitus ja olla mukana viemässä seuraa kohti tavoiteltua yläloppusarjapaikkaa. 

Vaikuta pelaajabudjettiin!

Erityisenä porkkanana kausikorttihaasteeseen osallistujille on tarjolla mahdollisuus vaikuttaa seuran pelaajabudjettiin. Kaikki yli 69€ panostukset per varattu kortti siirretään suoraan kasvattamaan pelaajabudjettia ja käytetään huippupelaajan hankintaan. Tästä kausikorttivaroilla hankitusta pelaajasta tulee kauden 2021 ajaksi Kausikorttilaisten kummipelaaja!

Kausikorttihaasteeseen voit osallistua TÄSTÄ. Varausehdot ja kampanjan säännöt löytyvät TÄSTÄ.

Kausikorttihaasteen etenemistä sekä tavoiteltavan korttimäärän, että pelaajabudjetin kasvun osalta seurataan aktiivisesti kampanjan ajan. Kyseessähän on kaikkien kannattajien yhteishanke, sillä haaste vaatii toteutuakseen vähintään seuran perustamisvuoden verran (1934) korttivarauksia. Kaudelle 2020 FC Hakan kausikortteja varattiin lopulta yhteensä yli 2500 kappaletta. 

Vuosien nousujohteisella polulla oleva Haka tavoittelee Veikkausliigassa paikkaa kuuden joukkoon ja pyrkii pikku hiljaa vakiinnuttamaan paikkansa Suomen jalkapallon huipulla. Pieneltä haastajapaikkakunnalta tähän tavoitteeseen yltäminen vaatii vahvan kannattajakunnan, ja kausikorttihaaste on jälleen oiva paikka laajalle Haka-yhteisölle niin Suomessa, kuin ulkomaillakin näyttää vahvuutensa. 

Joukkuetta tullaan vahvistamaan entisestään ja seuran toimintaa kehittämään edelleen tavoitteen saavuttamiseksi. Eilen torstaina julkaistiin huippumaalivahti Mika Hilanderin kanssa tehty 2 vuoden sopimus ja lisää vahvistuksia on seuraan tulossa. Kausikorttihaaste antaa toteutuessaan hyvän pohjan ensi vuoden Veikkausliigassa menestymiselle!

Kausikortin pääset varaamaan TÄÄLTÄ!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT