FC HAKA Kausikorttihaaste 2021 - Varausehdot


Veikkausliigapaikan uusimisen kunniaksi kausikortin saa itse valitsemallaan hinnalla (välillä 69-690€) 31.12.2020 saakka. 1.1.2021 alkaen kausikortin hinta on 200 €

SIIRRY VARAAMAAN TÄSTÄ!

Nämä ovat FC Hakan kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot. Osapuolina ovat FC Haka (myöhemmin Haka) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

FC Haka järjestää syksyllä 2020 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja FC Hakan miesten edustusjoukkueen kauden 2021 Veikkausliigan kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on varaajan itsensä valittavissa, kuitenkin vähintään 69€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1934 sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa Hakan Kausarihaaste 2021-kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

  1. Kampanjan toteutuminen. Kampanjan tavoitteena on saada 1934 kausikorttivarausta. Hakalla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
  2. Kampanjaan osallistuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Hakan verkkosivuilla www.fchaka.fi, sähköpostitse toimisto@fchaka.fi tai Hakan toimistolla (Tehtaankatu 9). Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja. Kausikorttien määrällä ei ole rajoitusta asiakasta kohden.
  3. Kampanja-aika. Kampanja käynnistyy 6.11.2020 ja päättyy 13.12.2020. Hakalla on oikeus muuttaa kampanjan päättymisaikaa.
  4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen. Haka ilmoittaa kampanjan toteutumisesta Hakan nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
  5. Kampanjaan sitoutuminen. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin varauslomakkeella ilmoittamaansa hintaan. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
  6. Kausikortin maksaminen. Kampanjan toteutuessa Haka lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on ohjeistus kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Sähköpostin puuttuessa viesti maksuohjeista lähetetään puhelinnumeroon. Kortin voi maksaa myös fyysisesti Hakan toimistolla
  7. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikortin voi maksaa yleisimmillä verkkopankeilla sekä maksukorteilla toimistolla. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, myös ePassi, maksettaessa on oltava yhteydessä Hakan toimistoon toimisto@fchaka.fi.
  8. Kausikorttien toimitus. Kausikortit noudetaan nimeä vastaan Hakan toimistolta, Hakan erikseen ilmoittamasta noutopisteestä tai postitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.
  9. Kausikortin voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa Hakan Veikkausliigan kotiotteluissa kaudella 2021. Kausikortti oikeuttaa katsomopaikkaan kaikissa katsomoissa Tehtaan kentällä. Paikka kuitenkin tulee mahdollisesti varata lipunmyyntipalvelusta ennen ottelua.
FC Haka Oy
Tehtaankatu 9
37600 VALKEAKOSKI
P: +358 40484 1934
Sähköposti
toimisto@fchaka.fi