Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Joukkue pitää lomaa, toimisto ei

Veikkausliiga loppui eilen ja jo tänään FC Haka julisti uuteen kauteen valmistautumisen alkaneen linjaamalla, että seuraava askel matkalla eurokentille on sijoitus kuuden joukkoon.

Seura piti tiedotustilaisuuden toimitusjohtaja Olli Huttusen johdolla kello 12.00, missä oli paikalla myös päävalmentaja Teemu Tainio, sekä tärkeä palanen tavoitteeseen liittyen, eli tuore maalivahtihankinta Mika Hilander.

Maalivahtikiinnityksen lisäksi Huttunen kävi läpi sopimustilanteen, minkä mukaan Hakalla on nyt kasassa 12 pelaajasopimusta: Mika Hilander, Kalle Kohonen, Jami Kyöstilä, Seth Saarinen, Niklas Friberg, Luiyi de Lucas, Topias Listo, Jacob Bushue, Tino Purme, Samuel Chidi, Antto Hilska ja Leevi Antinaho.

Vaikka joukkueen kasaaminen lähti käyntiin räväkästi, niin mikään kiire ei Huttusen mukaan ole, vaan päätöksiä tehdään harkitusti. Samoilla linjoilla on myös Tainio, jolla on selvä näkemys, mitä tarvitaan.

– Jos joukkuetta mietitään, niin meidän pitää olla dynaamisempi ja nopeampi joukkue, missä on sopivasti kokemusta ja nuoruuden intoa.

Tiedotustilaisuudessa paljastettiin myös, että huomenna alkaa uudenlainen kausikorttikampanja, mistä tiedotetaan kampanjan alkaessa kello 9.00. Kampanjan selkeä tavoite on kuitenkin mahdollistaa kilpailukykyisen joukkueen rakentaminen, mutta tästä lisää siis perjantaina kello 9.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT