Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tuttu mies palaa Hakan valmennusrinkiin

Viime kaudelta tuttu Jari-Pekka Mäkelä palaa FC Hakan valmennukseen Teemu Tainion ja Mikko Mannisen rinnalle loppukauden ajaksi. Viime kauden jälkeen miehen elämäntilanne oli sellainen, että oli tarkoitus katsoa tilannetta keväällä uudelleen.

– Aloitin talvella hierojaopinnot ja silloin jo sovittiin, että katsotaan keväällä uudelleen, jos olisi mahdollisuus liittyä takaisin mukaan, ”Jallu” kertaa.

Kuten hyvin tiedetään, niin keväällä tuli sitten koronasta johtuen tauko joukkueen valmistautumiseen ja samoin kävi Mäkelän opinnoille, mitkä nekin nyt taas jatkuvat.

– Muutama viikko sitten tuli sellainen tilanne, että nyt voisi olla aika palata. Kävin ”Temen” ja ”Manen” kanssa keskustelemassa ja nopeasti kyllä tuli selväksi, että palaan mukaan.

Mäkelä oli jo viikonlopun molemmissa harjoituksissa mukana, mutta työt Hypapilla pitävät miehen vielä muutaman viikon osasta tapahtumia poissa. Joka tapauksessa paluu harjoituksiin ja jälleennäkeminen joukkueen kanssa oli mieluinen.

– Kun viime kausi oli niin huikea ja näki kuinka paljon kaikki teki töitä menestyksen eteen, niin todella hyvin mielin mukana ja on kyllä kivaa. Lauantaina treeneissä näki, että hyvä meininki on pysynyt ja on menty jopa parempaan suuntaan – tekeminen näytti tosi hyvältä.

– Tosi odottavainen fiilis on kaiken kaikkiaan ja mahtava päästä näkemään Veikkausliiga -maailmaa. Usko joukkueeseen on kova ja Haka tulee kyllä pärjäämään, mies päättää.

Samoilla linjoilla on myös Teemu Tainio, joka toivottaa viime kauden parinsa vilpittömän iloisena mukaan.

– Meni älyttömän hyvin viime vuosi, niin olen erittäin iloinen, että ”Jallu” palaa. Se oli myös kaikkien yhteinen tahto.

Haka vahvistuu siis taustojensa osalta entisestään ja Tainion mukaan hommia riittää kyllä jokaiselle, kun kolmikko juonii joukkueen kuvioita viime keskiviikkona alkaneeseen Veikkausliigaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT