Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Samuel Chidi valmiina klassikkoon – ”Itseluottamuksemme on vieläkin korkeammalla”

FC Hakan Veikkausliigakausi jatkuu keskiviikkona suomalaisen jalkapallon klassikko-ottelulla HJK:n vieraana. Joukkueet kohtasivat toisensa jo Suomen Cupin välierässä ja tuolloin HJK haki finaalipaikan niukalla 3-2-voitolla. Samuel Chidin mukaan Haka on tällä kertaa valmiimpi haastamaan HJK:n.

Haka avasi Veikkausliigakautensa viikko sitten pelaamalla kotonaan 1-1-tasapelin yhtä tämän kauden mitalisuosikki FC Honkaa vastaan. Veikkausliigadebyyttinsä Honkaa vastaan tehnyt Chidi on huomannut eroavaisuudet Ykköseen verrattuna.

– Liigan ja Ykkösen välillä on paljon eroja. Veikkausliiga on vähän taktisempi ja fyysisempi, vertailee Chidi.

Haka on kohdannut edellisissä Suomen Cupin ja Veikkausliigan otteluissaan Ilveksen, HJK:n ja FC Hongan. Ainoa tappio on ylivoimaiselle mestarisuosikki HJK:lle ja Ilves sekä Honka kuuluvat vahvoihin mitaliehdokkaisiin. Tulokset ovat osoittaneet, että Hakalla on kaikki eväät menestyä tällä kaudella.

– Me lähdemme joka peliin uskoen, että tulemme saamaan siitä jotain. Taistelemme yhdessä voiton eteen ja mielestämme voimme saavuttaa hyvän kauden. Honkaa vastaan emme saaneet hakemaamme täyttä pistepottia, mutta otamme myös sen pisteen.

Seuraavaksi Haka saa vastaansa HJK:n, jolle valkopaidat hävisivät Suomen Cupin välierässä 2-3. Chidi uskoo parempaan tulokseen toisella kerralla.

– HJK on ainoa joukkue, jolle olemme hävinneet tänä vuonna. Se osoittaa meidän vahvuutemme ja nälän ja meidän täytyy jatkaa puskemista. Olemme nyt valmiimpia kohtaamaan HJK kuin edelliskerralla ja itseluottamuksemme on vieläkin korkeammalla, Chidi toteaa luottavaisena.

HJK:n ja Hakan välinen ottelu alkaa Bolt Arenalla kello 18.30.

Ottelu nähtävissä myös Ruudussa.
Mikäli sinulla ei vielä ole Ruutu+ -tunnuksia, niin voit tilata ne edullisesti verkkokaupastamme.

 

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT