Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tuttu kolmikko johdattaa Hakan tulevaan kauteen

Hakan joukkue on valinnut kapteenistonsa tulevalle kaudelle ja se pysyy muuttumattomana viime kauteen. Joukkueen johdattaa Veikkausliigaan Jacob Bushue apunaan Anton Popovitch ja Ville Starck.

Jokainen kolmikosta ottaa luottamuksen kunnia-asiana ja korostaa nimenomaan Hakan perinteiden tekevän tehtävästä erittäin arvostetun.

Jo juniorina Hakassa pelanneelle Popovitchille kapteenistoon valinnalla on erityinen paikka sydämessä.

– Tottakai se tuntuu hienolta olla perinteikkään seuran kapteenistossa ja varsinkin, kun on käynyt koko Hakan junioripolun läpi, niin itselle se on kunnia olla edustuksen kapteenistossa.

Jacob Bushuen johtajuus taas ei voinut olla välittymättä katsojille jo viime kaudelle, joten miehen valinta ”jatkokaudelle” ei liene yllätys kenellekään.

Bushue niin ikään korostaa seuran perinteikkyyttä ja merkitystä kannattajille.

– Tiedostan kuinka paljon tämä seura merkitsee valkeakoskelaisille ja tulen tekemään kaikkeni edustaakseni joukkuetta, kuten se ansaitsee tulla edustetuksi.

Ville Starck oli tärkeä palanen viime kauden joukkuetta ja Bushuen, sekä Popovitchin tavoin häneltä löytyy johtajuutta, joten uudelleenvalinta kapteenistoon oli luonnollinen jatkumo.

– Erittäin hienoa, että saa olla näin perinteikkään seuran kapteenistossa ja pitää myös kiittää joukkuekavereita, jotka siihen hommaan äänestivät.

Lisäaikaa kauteen valmistautumiseen

Hakan valmistautuminen, niin joukkueen rakentamisen, kuin pelin kehittämisenkin osalta olivat hyvässä mallissa huhtikuun 11. päivä suunniteltuun Veikkausliigan avauskierrokseen tähdättynä.

Kuten jo aiemmin tiedotettiin, niin alku viivästyy aina kesäkuulle asti, mutta se ei kapteeni Bushuen mukaan muuta mitään.

– Olen luottavainen siihen, että alkoipa kausi milloin tahansa, niin joukkueemme ja koko taustaryhmä olemme siihen valmiita.

– Meillä on selvä tavoite ja ei ole mitään, mikä häiritsisi tätä ryhmää. Kun kausi alkaa, olemme valmistautuneet pelaamaan kykyjemme huipulla ja esiintymään vahvasti liigassa.

Samaa mieltä on niin ikään Starck, joka korostaa joukkueen tasapainoisuutta.

– Meillä on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Joukkueen runko säilyi hyvin kasassa ja siihen päälle saatiin muutama hyvä hankinta. Tulevaan kauteen lähdetään haastamaan ihan jokainen Veikkausliiga -joukkue ja joka peliä lähdemme tietysti voittamaan.

Popovitch korostaa omalta osaltaan samoja asioita ja lisää vielä, että pelityylikin pysyy vastaavanlaisena.

– Tulevaa kautta odotan innolla, enkä malttaisi odottaa, että kausi potkaistaisiin jo käyntiin.

Valitettavasti kauden alkua joudutaan vielä tovi odottamaan, mutta yhteinen toive on, että nykyinen suunnitelma kesäkuun alusta pystyttäisiin toteuttamaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT