Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pirkanmaan derby nähdään sittenkin huhtikuussa

Veikkausliigan Pirkanmaan derby oli tarkoitus pelata huhtikuun 25. päivä Ratinan stadionilla, mutta pelipaikka jouduttiinkin vaihtamaan, ja nyt yleisölle on käytännössä rajattomat mahdollisuudet päästä seuraamaan ottelua.

Ilves heitti Hakalle haasteen pelata virtuaalinen Playstation -ottelu ja Haka otti haasteen vastaan. Peli lähetetään suorana Youtuben välityksellä, joten Ratinan stadionin nykyinen 16 800 katsojan kapasiteetti ei ole esteenä lyödä Ilveksen edellistä kotipelien katsojaennätystä vuodelta 1984. Tuolloin Ratinan kapasiteetti oli huomattavasti isompi 24 873 katsojan seuratessa tamperelaisten kohtaamista Italian suurseura Juventusta vastaan.

– Yhdessä, kun toteutetaan, niin saadaan unohtumaton Pirkanmaan derby. Samalla meillä on mahdollisuus saada molempien joukkueiden pelaajia Playstation -ohjaimien perään, kommentoi Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen tyytyväisenä.

Mikäli haluat olla todistamassa tätä historiallista ottelua ja lyödä kaikki kotimaisten palloilusarjojen ennätykset laudalta, niin lippusi(5 €) voit ostaa jo nyt Ilveksen kotisivujen kautta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT