Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tulikuuma Erwin kiittää joukkuekavereita – ”Sinulla täytyy olla hyvä joukkue ympärilläsi”

FC Hakan hyökkääjä Lee Erwin viimeisteli kauden neljännen maalinsa ja nousi samalla Veikkausliigan maalipörssin kärkeen, kun FC Haka voitti perjantaina HIFK:n 2-1. Erwin iloitsee onnistumisistaan, mutta jakaa kunniaa koko joukkueelle.

Erwinin ruuti on ollut kuivaa heti alkukaudesta lähtien, kun skotti on pöllytellyt verkkoja jo neljä kertaa tämän kauden aikana.

– On se tietenkin henkilökohtaisesti hyvä juttu, mutta tärkeämpi on ottaa joukkueelle kolme pistettä. Tehdäksesi maaleja sinulla täytyy olla hyvä joukkue ympärilläsi, joka luo sinulle paikkoja. Onneksi meillä on sellainen joukkue, kiittelee Erwin.

Perjantaina Erwin laukoi todellisen herkkupalan, kun hänen komea vapaapotkunsa painui tolpan kautta verkkoon.

– Lauomme Salomon (Ojala) kanssa harjoitusten päätteeksi aina vapaapotkuja ja tänään sain mahdollisuuden kokeilla. Onneksi se meni sisään. Hieno homma.

Haka on aloittanut kautensa loistavasti napaten neljästä ottelusta kolme voittoa. Edellisen kerran Haka on aloittanut kauden Veikkausliigassa yhtä hyvin vuonna 2007. Kävi viikonlopun muissa peleissä miten tahansa, niin Haka on neljän pelatun kierroksen jälkeen sarjassa vähintään kolmantena. Erwin onkin ollut tyytyväinen joukkueen alkukauteen.

– Honka-pelin ensimmäistä puoliaikaa lukuun ottamatta olemme pelanneet erittäin hyvin. Siitäkin pelistä olisimme mielestäni ansainneet lopulta pisteen. Tämä oli taas askel oikeaan suuntaan.

FC Haka kohtaa seuraavaksi AC Oulun vieraskentällä 29.4. Seuraava kotiottelu on edessä 7.5., kun vastaan asettuu VPS. Tuosta on jälleen odotettavissa koskilaisittain mielenkiintoinen ottelu, sillä vaasalaisjoukkuetta valmentaa koskilaislähtöinen Haka-kasvatti Jussi Nuorela ja kärjessä viilettää Haka-ikoni Kalle Multanen.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT