Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lipunmyynti avattu toukokuun otteluihin Tehtiksellä

FC Hakan toukokuun kotiotteluiden lipunmyynnit ovat auenneet. Perjantain 22.4. voittoa HIFK:iä vastaan seurasi Tehtaan kentällä yli 2200 silmäparia, ja tunnelma oli upea. Toukokuussa jatketaan siitä, mihin jäätiin. Varaathan lippusi ajoissa!

FC Hakan kotiottelut Tehtaan kentällä toukokuussa:

FC Haka – VPS la 7.5. klo 17:00, pääset tästä linkistä ostamaan liput VPS-otteluun (Liveto)

FC Haka – SJK ti 17.5. klo 18:00, pääset tästä linkistä ostamaan liput SJK-otteluun (Liveto)

FC Haka – FC Lahti la 28.5. klo 17:00, pääset tästä linkistä ostamaan liput Lahti-otteluun (Liveto)

Lippuostoksille pääset helposti edellä mainituista linkeistä/Hakan kotisivujen kautta, oikeasta reunasta löytyvästä vihreästä ”Osta lippuja” -painikkeesta.

Kausikorttilaisena muistathan varata myös kausikorttilippusi ennen otteluun saapumista. Sen voit tehdä saman vihreän painikkeen/Liveton lippupalvelun kautta. Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipun hinta on 0 €, eikä palvelumaksua mene.

Kausikorttilippua vastaan on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi varata yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi varata useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

LIPUNMYYNTI

Liput Hakan kotiotteluihin ovat myynnissä Liveto-lippupalvelussa ja myös lipunmyynnissä Tehtaan kentän portilla. Liveto-lippupalvelussa ovat myynnissä eri alennusryhmien ja hintakategorioiden lippuja. Portilla on myynnissä vain yhden hintaista lippua, 23€/ kpl.

Liveto-lippupalvelun hinnat

  • Normaali pääsylippu 20 € + palvelumaksu 2 €
  • Koululaiset, opiskelijat ja eläkeläiset 10 € + palvelumaksu 1,50 € (7–16 v., opiskelijakortti tai eläkeläiskortti)
  • Perhelippu 45 € + 3 € palvelumaksu (sisältää 2 aikuista ja max. 3 alle 17 v. lasta)
  • VIP-lippu 85 € + palvelumaksu 3 € (VIP-lippu sisältää pääkatsomopaikan ja oman sisäänkäynnin lisäksi mainiot VIP-palvelumme Hakaklubilla.)
  • 0–6 v. ilmaiseksi.

PALVELUT TEHTAAN KENTÄLLÄ

Heti saapuessasi Tehtaan kentällä voit ostaa lipunmyynnistä kahvi- ja makkaralipukkeet, joilla voit noutaa tuotteet noutopisteeltä ilman kioskilla jonottamista. Lipukkeet käyvät maksuvälineenä kaikissa otteluissa ja voit ostaa vaikka koko kesän lipukkeet yhdellä kerralla!

Porttien jälkeen on FC Haka Juniorien avausmaaliveikkaus. Näillä pisteillä on helppo tukea paikallista juniorijalkapalloa. Ennakkoon Haka-tuotteita voi ostaa Hakan verkkokaupasta osoitteesta store.fchaka.fi.

Tapahtumien kioski- ja ravintolamyyntiä on 2022 kaudelle järjestelty jälleen uudelleen ja myyntipisteitä on lisätty sujuvuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Fanituotteet tulevat olemaan tällä kaudella tarjolla yhdessä kioskimyynnin kanssa. Osalla myyntipisteistä käytössä on vain korttimaksu ja osalla sekä käteis- että korttimaksu. Tuotetoiveita tai palautetta/kysymyksiä tapahtuman palveluista voi lähettää osoitteeseen toimisto@fchaka.fi.

Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät Puukatsomosta.

Toivomme turvavälien noudattamista jonotustilanteissa.

Tervetuloa Tehtaan kentälle!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT