Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tule koeajamaan Hakan VIP-tarjoilut TPS-ottelussa erikoishintaan

Kausi käynnistyy myös sarjaotteluiden osalta sunnuntaina 24.4., kun Haka saa vieraakseen Turun Palloseuran. Jokaisessa Ykkösen kotiottelussa on tietenkin käytössä myös VIP-palvelut.

VIP-kausikortit ovat myynnissä Hakan toimistolla, mutta Hakan VIP:iin voi ostaa lipun myös yhteen ainoaan otteluun. TPS-ottelussa juuri sinun on mahdollista tutustua Hakan VIP-palveluihin erikoishintaan 65 euroa/henkilö.

– Hakan VIP-palveluja voi käyttää kuka tahansa. Sinun ei tarvitse olla esimerkiksi Hakan yhteistyökumppani tullaksesi nauttimaan Hakan VIP:iin. Riittää, kun haluat pikkuisen extraa omaan ottelutapahtumaasi, vinkkaa kaikkien Tehtiksellä vierailleiden tuntema Olli Paasio.

VIP-tilat Tehtiksen Puukatsomon alla avataan tunti ennen ottelua. VIP:ssä on tarjolla Hakan yhteistyökumppani Ravintola Liekin tarjoilemaa ruokaa, kolme juomalippua ruokajuomia varten ja ottelun tauolla pullakahvit. Luvassa on myös haastatteluja. Esimerkiksi pelaavien joukkueiden päävalmentajat pyritään saamaan haastatteluun ennen jokaista kotiottelua.

Hakan tarjoilut muihinkin tilaisuuksiin toimittava Ravintola Liekki vastaa tarjoiluista Hakan VIP-tilaisuuksissa.

– Ruoastamme on tullut todella hyvää palautetta. Yleisö on innoissaan ihmetellyt sitä, miten laadukkaat tarjoilut Hakan VIP:ssä on, iloitsee Ravintola Liekin toinen omistaja Sari Järvinen.

Hakan otteluissa paikalla on aina Liekin oma henkilökunta.

– Meidän ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta hoitaa tarjoilut Hakan VIP-tiloissa, joten on helppo luvata, että palvelu pelaa varmasti, Järvinen lupaa.

Hakan kotiotteluiden VIP-tilaisuudet ovat erittäin hyvä tapa aloittaa vaikkapa illanvietto kavereiden kesken Suomen kauneimmalla stadionilla, eli Tehtaan kentällä.

– Kannattaa koota kaveriporukka kasaan ja tulla jo TPS-otteluun testaamaan, miten illanvietto lähtee Hakan VIP:ssä käyntiin. Tunnelma on aina ollut hyvä ja leppoisa, päättää Olli Paasio.

Haka – TPS –ottelun VIP-menu on seuraava:

BBQ possua

Kermaperunat

Uunijuurekset

Kana-caesarsalaatti

Tomaatti-mozzarella

Maustekurkkuveneet

Sämpylät, levite

Varaa vip-lippusi pe 22.4. klo 14 mennessä toimisto@fchaka.fi tai 0404841934

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT