Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tukirenkaan tilaisuudessa vieraina mm. valmennus ja uusia pelaajia!

FC Hakan tukirenkaan kauden ensimmäinen tilaisuus pidettiin Tehtiksellä 20.2.2024.

Mikä oikein on FC Hakan Tukirengas?

Lyhyesti Tukirengas on jo yli 40-vuotta toiminnassa ollut aktiivinen ryhmä Hakan kannattajia, joita yhdistää rakkaus jalkapalloon ja erityisesti FC Hakaan. Otamme mielellämme mukaan myös uusia jäseniä. Lue lisää ainutlaatuisesta ja aktiivisesta Tukirenkaasta täältä.

Tukirenkaan jäsenenä mm. kuulet edustusjoukkueen uutiset ensimmäisten joukossa ja kotiotteluissa käytössämme on Tukirenkaan oma tila Juusonpääty tarjoiluineen. Tukirenkaalaiset voivat tuoda Juusonpäätyyn myös vieraitaan.

Viime viikon tilaisuudessa illan ensimmäinen vieras ja myös Tukirenkaan jäsen, hallituksen pj. Marko Laaksonen, kertoi mitä kaikkea tulevalla kaudella on luvassa, kun Haka juhlii tänä vuonna merkittävää 90-vuotista virstanpylvästään. Odotettavissa on huikea juhlavuosi joka tulee näkymään sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Ilta tarjosi myös mahdollisuuden kuulla Hakan yritysmyynnin erilaisista vaihtoehdoista – tiesitkö, että voit vaikka järjestää yrityksen Tyky-päivän Tehtiksellä tai vuokrata Ravintola Paviljonkia yrityksesi tai omaan käyttöösi?

Tilaisuuden odotetuin osa oli kuitenkin varmasti valmennuksen ja pelaajien haastattelut. Monet odottavat tulevan kauden pelejä mielenkiinnolla, valmennuksen ja joukkueen ollessa nyt hyvin erilainen viime kauteen verrattuna. Tukirenkaan jäsenet pääsivätkin kuulemaan sekä uuden päävalmentajan Andy Smithin ja apuvalmentaja Sander Guerreiron, että pelaajien Nikolas Talon ja Guilherme Moraiksen mietteitä tulevasta kaudesta, joukkueen rakentamisesta ja harjoittelusta. Valmennuksen ja pelaajien keskinäinen positiivinen energia välittyi läpi koko illan ja haastatteluosuuden jälkeen Tukirenkaalaisten kysymyksiin vastailtiinkin hyvässä hengessä ja monelta eri kantilta huumoria unohtamatta.

Haluaisitko olla mukana Tukirenkaassa?

Jos haluaisit lisätietoa tai vaikkapa liittyä mukaan porukkaan, niin ota yhteyttä fchakatukirengas@gmail.com!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT