Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tino Purme odottaa jo uutta vuotta – ”Loistava ensi kausi on tulossa”

FC Haka päätti joulukuun harjoitusjaksonsa tiistaina ja joukkue palaa seuraavan kerran yhteen tammikuun alussa. Tino Purme odottaa jo ensi vuoden hienoja haasteita.

Haka kokoontui yhteen itsenäisyyspäivänä ja joukkueessa oli tunnelma korkealla marraskuun loman jälkeen.

– Kiva nähdä taas tuttuja kasvoja. Ihan hyvin alkoi ja hyvät fiilikset, Purme kertoo harjoitusten tunnelmasta.

Joulukuussa ei vielä isoja taikoja harjoituksissa tehdä, vaan kyse on enemmän tuntuman hakemisesta ja fysiikan kehittämisessä ensi kautta ajatellen.

– Kauden jälkeen oli sellaista palauttelua ja joulukuussa otetaan enemmän taas tuntumaa. Vielä on vähän hakemista lomalta paluun jälkeen, mutta Suomen preseason on niin pirun pitkä, ettei sen joulukuussa ihan vielä tarvitsekaan olla.

Haka-fanien sormet syyhyävät jo ensi kauden suhteen, kun päättynyt kausi sytytti futishuuuman taas kunnolla liekkeihin Valkeakoskella. Ensi kaudella Hakaa odottavat europelit, jotka käynnistyvät heinäkuussa.

– Kyllä se on muistissa, että pääsemme pelaamaan europelejä ensi kesänä ja kyllä kautta jo odottaa, mutta se varmasti alkaa realisoitua sitten lähempänä, kun on vastustaja tiedossa. Kyllä se tuolla takaraivossa on ja tiedämme, että loistava ensi kausi on tulossa.

Jouluna keskikentän terrieri rauhoittuu perheensä kanssa kotikonnuilla Nurmijärvellä.

– Olen aika huono pyytämään lahjoja, mutta futiskenkiä pyysin. Olen lisäksi asunut viimeiset pari vuotta omassa kämpässä, niin tänne on aina helppo pyytää jotain. Joulu tulee vietettyä perheen kanssa Nurmijärvellä.

Uudenvuodenlupauksessaan Purme heittää pienoisen haasteen myös Hakan kannattajille.

– Hyvää joulua kaikille! Uudenvuodenlupauksena voin sanoa, että aion parantaa viime kaudesta ja toivottavasti katsojat lupaavat tulla taas ensi kaudella katsomoon. Viime kaudella oli hienoa kannustusta, Purme vielä kiittelee upeasti läpi kauden mukana elänyttä kotiyleisöä

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT