Musariottelussa lähes kolmetuhatta seurasi Tehtiksellä Hakan upeaa voittoa heinäkuussa!

Hakan parhaat ’22 tuo kuluneelta vuodelta parhaat hetket muisteltavaksi ja huippuhetket tarjoaa Ruutu.

Heinäkuun 31.7. Tehtiksellä juhlittiin upeata voittoa sekä Työväen Musiikkitapahtumia. Legendaarinen ”Musariottelu” jäi ikuisesti mieleen, Hakan kaataessa Kuopion Palloseuran upeasti 2–1 lukemin, 2836 katsojan edessä!

Ottelun ensimmäinen jakso oli pelillisesti hyvinkin tasainen. Vääntö oli tiukkaa ja Suomen kesäsäät näytti monipuolisuutensa. Puolisen tuntia kestänyt hirmuinen rankkasade oli kova haaste molemmille joukkueille.

Toisella jaksolla aurinko lämmitti jälleen Tehtaan kenttää ja kentälle juoksi selvästi terävämpi kotijoukkue. Peli ehti vanheta vain nelisen minuuttia, kun Oliver Whyten tilalle puoliajalla vaihdettu uusi lainahankinta Elias Mastokangas vei valkopaidat 1-0 -johtoon. Seth Saarinen pystyi Diogo Tomasin vartioinnista huolimatta tarjoilemaan pallon päätyviivalta maalin edustalle, mistä Mastokangas tuikkasi pallon ohi Kreidlin.

11 minuuttia myöhemmin samat miehet olivat juonimassa Hakan 2-0 -osumaa. Saarinen vapautti Logan Rogersonin laidalla pystyyn, uusiseelantilainen keskitti yli KuPS -puolustuksen ja Mastokangas pääsi puskemaan pallon takatolpalta tarkasti maaliin.

Vierasjoukkue laittoi pelin lopun vielä jännäksi, sillä KuPS onnistui kaventamaan kymmenisen minuuttia ennen loppua. Mastokankaan maalit riittivät kuitenkin kolmeen pisteeseen ja mestaruustaistelussa tiukasti mukana olleiden kuopiolaisten päihittämiseen.

Alta näet Mastokankaan Haka-debyyttimaalin. Mastokankaan toisen osuman ja ottelun muut huippuhetket löydät Ruudusta.