Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Eero-Matti Auvinen palasi innolla treeneihin – ”Hyvät fiilikset tietenkin”

FC Hakan pelaajat ja taustat viettävät parhaillaan lyhyttä lepohetkeä ennen kuin tammikuussa alkaa todenteolla valmistautuminen kohti ensi kautta. Eero-Matti Auvinen ei aio levätä täysin laakereillaan pienen loman aikana.

Haka lomaili pitkän kauden jälkeen marraskuun, jonka jälkeen joulukuussa haettiin taas hieman tuntumaa ennen kuin tammikuussa harjoitukset jatkuvat taas täydellä teholla.

– Loma tuli tarpeeseen niin kuin aina kauden jälkeen. Siinä sai vähän aikaa latailla akkuja, Auvinen kertaa marraskuun lomaa.

Vaikka lomalla olo maistui, niin myös harjoituksiin palaaminen oli mieluisaa. Erinomaisen viime kauden jälkeen tunnelma oli joukkueessa korkealla.

– Hyvät fiilikset tietenkin ja tämä on ollut tällaista aika perinteistä joulukuun harjoittelua. Ulkomaalaiset ovat vielä lomalla ja treeneissä on testimiehiä mukana. Aika sellaista fyysistä tekemistä ja on kiva päästä taas pelaamaan futista ja olemaan pallon kanssa.

– Ei joulukuussa vielä ihmeitä tapahdu, vaan haetaan takaisin vähän fyysistä kuntoa loman jälkeen. Kun kaikki ovat tulleet takaisin tammikuussa, niin sitten alkaa tuntua enemmän kunnon preseasonilta, Auvinen kertaa joulukuun harjoitusten antia.

Veikkausliiga alkaa huhtikuun alkupuolella, mutta jo ennen sitä päästään kilpailullisten pelien makuun Liigacupin merkeissä. Liigacup uudistui hieman täksi vuodeksi, kun joukkueet jaettiin kahteen lohkoon. Hakan kanssa samassa lohkossa pelaavat KuPS, SJK, AC Oulu, VPS ja Ilves.

– Tänä vuonna Liigacupissa on vähän eri systeemi, mutta ei se haittaa. Lohko on kova ja varmaan hyviä pelejä on tulossa. On kiva, että merkitykselliset pelit alkavat jo aika pian, ettei ole vain harjoituspelien tahkoamista.

Vaikka joukkue on vetäytynyt joulun ja uudenvuoden levolle, niin täysin toimettomana Auvinen ei aio loikoilla.

– Joulu tulee vietettyä rauhallisesti perheen kanssa ja nautittua joulun ajasta. Samalla tulee pidettyä treeniä päällä, että on sitten hyvässä kunnossa, kun palaamme tammikuussa tositoimiin.

Auvinen lähettää vielä jouluterveisensä kannattajille ja toivoo myös ensi kaudella vahvaa tukea kotiyleisöltä.

– Toivotan kaikille hyvää joulua ja rauhallista sekä mukavaa loppuvuotta. Kiitos vielä viime kauden erittäin hyvästä kannustuksesta. Toivottavasti pystymme ensi kaudella samaan niin kentällä kuin katsomossa. 

**************************

FC Hakan kausikortteja on edelleen mahdollisuus ostaa todella edullisesti 69€/kpl (+palvelumaksu) hintaan aina jouluun saakka.

FC Hakan kausikortti on myös erinomainen joululahjaidea – hanki se osoitteesta tiketti.fi/fchaka!

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT