Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tino Purme haluaa revanssin IFK Mariehamnista – ”Isot kolme pistettä taas jaossa”

FC Haka jatkaa pelejään perjantaina, kun IFK Mariehamn saapuu Tehtaan kentälle vierailulle. Hakan linkkuveitsi Tino Purme haluaa kuitata alkukesästä koetun tappion.

Haka palasi viime ottelussaan voittojen tielle kaatamalla Ilveksen vieraskentällä 2-1. Voitto toi paljon positiivista energiaa harjoitusviikolle.

– Voittaminen on se syy miksi pelaamme. Treeneissä on ollut iloisia ja positiivisia kasvoja tällä viikolla. Ne olivat meille tärkeät kolme pistettä ja vielä paremmaksi sen teki se, että voitto tuli derbyssä, Purme avaa.

Loppuvihellyksen jälkeen pelaajien tuuletuksista oli aistittavissa suurta helpottuneisuutta. Monella sydän ehti hypätä jo kurkkuun, kun Santeri Haarala pääsi viime sekunneilla yrittämään lähietäisyydeltä, mutta Aatu Hakala venyi huipputorjuntaan palauttaen koskilaiset voittokantaan.

– Peli meni vielä lopussa aika jännäksi, mutta onneksi saimme siitä napattua voiton ja tärkeät kolme pistettä. Välillä on ollut sellaisia pelejä, joissa olisimme ehkä ansainneet tuloksen, mutta emme ole onnistuneet sitä saamaan, mutta nyt voitto onneksi tuli.

Tärkeät pelit jatkuvat taas perjantaina, kun sarjassa viimeisenä oleva IFK Mariehamn saapuu Tehtaan kentälle. Voitolla Hakalla olisi mahdollisuus repiä saarelaisiiin viiden pisteen kaulan ja nousta tasaisessa sarjassa peräti kolme pykälää.

– Isot kolme pistettä taas jaossa. Voittoa lähdemme hakemaan, se on itsestäänselvyys.

Hakalla on kirveleviä muistoja joukkueiden edelliskohtaamisesta. Haka piti ottelua hallussaan, mutta IFK käänsi pelin toisella puoliajalla itselleen.

– Meidän täytyy vain käyttää omat paikkamme ja pitää huolta omasta maalistamme. Tiedämme millä keinoin pystymme IFK:n kaatamaan.

Hakan faneilla on mahdollisuus saada Purmeen nimikirjoitus hänen fanikorttiinsa pelin jälkeen. Purme on iloinen perinteeksi muodostuneesta tavasta.

– Muistan, kun joskus lapsena olin katsomassa Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen harjoituksia ja sain otettua heiltä nimmarit. Itselläni on ainakin tosi otettu olo, että lapset haluavat otteluiden jälkeen nimmareita, kiittelee Purme nuoria faneja.

FC Haka-IFK Mariehamn perjantaina Tehtaan kentällä kello 18.00 alkaen. Nähdään Tehtiksellä!

Lisätietoa ottelutapahtumasta löydät täältä.

Kuva: Jimi Soinila

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT