Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kiivas pistejahti jatkuu Tehtiksellä perjantaina!

Arvokas pistejahti jatkuu – tervetuloa Tehtaan kentälle perjantaina 11.8.!

FC Haka palasi voittojen tielle makeimmalla mahdollisella tavalla perjantaina, kun joukkue nappasi paikallisderbystä todella tärkeät kolme pistettä mukaan. Tasainen Veikkausliigan sarjatilanne pitää huolen siitä, että pistejahti kuumenee entisestään ja voittojen merkitys on suuri. Seuraava kuuden pisteen ottelu onkin jo pian, kun FC Haka ja IFK Mariehamn ottavat yhteen Tehtaan kentällä perjantaina 11.8.

Kuluneella kaudella Tehtaan kentällä kannustus on ollut huikeaa ja se on auttanut joukkueen pysymään voittamattomana kotonaan. Seuraavaksi

Otteluisäntänä Kiertokapula, kummipelaaja tino Purme jakaa nimikirjoituksia

FC Hakan yhteistyökumppani Kiertokapula toimii otteluisäntänä ja on myös Hakan keskikenttäpelaaja Tino Purmeen kummiyritys. Tinon pelaajakortteja onkin rajoitettu määrä ottelun jälkeen tarjolla. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita hakemaan Tinon ja muun joukkueen nimikirjoituksia ottelun jälkeen Kivikatsomon edustalla.

Pre-Match show virittää tunnelmaan, jälkipeleillä ensimmäiset kommentit pelistä

Muistathan saapua ajoissa, jotta pääset nauttimaan pre-match show’sta, jossa FC Hakan mediavastaavan, juontaja Esa Herityn haastattelussa vaihtuvasti henkilöitä pelaajista taustoihin ja kannattajiin sekä mielenkiintoisia knoppitietoja esillä nostattamassa fiilistä aina kohti avauspotkua. Nauti ja nappaa katsomoon mukaan lämmin panini tai maukas pelimakkara!

Esan voimin pelin jälkeen Paviljongissa päästään nauttimaan myös jälkipeleistä, jossa tuoreeltaan haastattelussa valmennus ja pelaajia. Paviljongissa voit vielä nauttia virkistävistä virvokkeista ja suolaisesta purtavasta. Jälkipelit ovat ensimmäinen mahdollisuus kuulla kommentteja ottelun jäljiltä.

FC Haka – IFK Mariehamn, Tehtaan kenttä, pe 11.8. klo 18.00 (portit auki 16.30), liput Tiketistä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT