Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Testissä ollut hyökkääjä sopimukseen FC Hakan kanssa

FC Haka on tehnyt 1 -vuotisen pelaajasopimuksen 22 -vuotiaan hyökkääjän, Arlind Sejdiun kanssa. Suomalais-kosovolainen saapuu Tehtaan kentälle turkulaisen FC Interin paidasta.

Vasempana laitahyökkääjänä viihtyvä Sejdiu on FC Hongan kasvatti ja pelannut FC Interin lisäksi Veikkausliigaa FC Lahdessa. Kaikkiaan miehellä on pääsarjaotteluita tilillään 63, joissa osunut verkkoihin kahdesti ja lisäksi maaliin johtaneita syöttöjä on tilillä kolme.

Sejdiu on ollut Hakan testissä alkuvuodesta ja antoi myös näyttöjä Liigacupin ottelussa Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. Päävalmentaja Andy Smith näkee miehessä potentiaalia kehittyä sekä tuovan kilpailua hyökkäykseen.

– Arlind on nuori pelaaja, joka tuo nopeutta meidän hyökkäykseen. Hän on varustettu hyvillä ominaisuuksilla ja hän tulee haastamaan muita hyökkääjiä joukkueessa.

Hyökkääjä itse on tyytyväinen siirtoonsa ja näkee, että Valkeakoski on tällä hetkellä hyvä paikka oman kehityksen kannalta.

– Avainasemassa oli se, että sopeutuisin valmentajan pelityyliin ja pelisysteemiin. FC Hakan joukkue on myös sellainen paikka, missä voin näyttää parhaan puoleni pelaajana tällä hetkellä, mies taustoittaa ratkaisunsa perusteluita.

Meno joukkueen mukana on maistunut ja tavoitteet tulevan suhteen niin joukkueena, kuin henkilökohtaisella tasolla ovat korkealla.

– Treeneissä meno on maistunut hyvältä!

– Henkilökohtainen tavoite on saada hyvä kausi itselle ja lähtee sen myötä ulkomaille. Joukkueen osalta odotan Euro -paikkaa.

Arlind Sejdiun sopimuksen myötä FC Hakalla on nyt kaikkiaan 20 pelaajasopimusta kaudelle 2024:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall, Eemeli Mäkelä, Rodrigo Macedo, Nicolas Dantas, Guilherme Morais, Nikolas Talo, Hassan Ndam, Evangelos Patoulidis, Tuukka Törmä, Oliver Heino, Liam Hughes, Juho Kilo ja Arlind Sejdiu.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT