Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tervetuloa Tehtikselle – Olethan varannut lippusi ja noutanut kausikorttisi?

Tulevana lauantaina 2.4. pelataan Pirkanmaan derby FC Haka vastaan Ilves. Ottelu Tehtaan kentällä pyörähtää käyntiin kello 17.00, mutta paikalle kannattaa saapua jo hyvissä ajoin nostattamaan fiilistä.

Tässä oleelliset tiedot liittyen kausikortteihin, lipunmyyntiin ja palveluihin Tehtiksellä.

Mikäli sinulla on liput vielä ostamatta kauden aloitukseen lauantaille Tehtaan kentälle, voit tehdä sen kotisivujemme oikeasta reunasta löytyvästä vihreästä painikkeesta. Muistathan varata myös kausikorttilippusi ennen otteluun saapumista. Sen voit tehdä samassa paikassa (vihreä ”osta lippuja” painike). Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipun hinta on 0 €, eikä palvelumaksua mene.

Onko kausikorttisi vielä noutamatta? Kausikortit ovat noudettavissa FC Hakan toimistolta Tehtaan kentältä arkisin 10-15. 

Tulemme myös järjestämään ensimmäisessä kotiottelussa 2.4. kausikorttien noutopisteen. Noutopiste tulee sijaitsemaan NIEMENTIEN PORTIN LÄHEISYYDESSÄ, eli Tehtaankadun portilta ei ole kausikorttien nouto mahdollisuutta. Kausikorttien noutopiste on avoinna klo 15–17 lauantaina 2.4. 

Kausikorttilippua vastaan on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi varata yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi varata useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

LIPUNMYYNTI

Tulevalla kaudella liput Hakan kotiotteluihin ovat myynnissä Liveto-lippupalvelussa ja myös lipunmyynnissä Tehtaan kentän portilla. Liveto-lippupalvelussa ovat myynnissä eri alennusryhmien ja hintakategorioiden lippuja. Portilla on myynnissä vain yhden hintaista lippua, 23€/ kpl.

Liveto-lippupalvelun hinnat

  • Normaali pääsylippu 20 € + palvelumaksu 2 €
  • Koululaiset, opiskelijat ja eläkeläiset 10 € + palvelumaksu 1,50 € (7–16 v., opiskelijakortti tai eläkeläiskortti)
  • Perhelippu 45 € + 3 € palvelumaksu (sisältää 2 aikuista ja max. 3 alle 17 v. lasta)
  • VIP-lippu 85 € + palvelumaksu 3 € (VIP-lippu sisältää pääkatsomopaikan ja oman sisäänkäynnin lisäksi mainiot VIP-palvelumme Hakaklubilla.)
  • 0–6 v. ilmaiseksi.

PALVELUT TEHTAAN KENTÄLLÄ

Heti saapuessasi Tehtaan kentällä voit ostaa lipunmyynnistä kahvi- ja makkaralipukkeet, joilla voit noutaa tuotteet noutopisteeltä ilman kioskilla jonottamista. Lipukkeet käyvät maksuvälineenä kaikissa otteluissa ja voit ostaa, vaikka koko kesän lipukkeet yhdellä kerralla.

Porttien jälkeen on FC Haka Juniorien avausmaaliveikkaus. Näillä pisteillä on helppo tukea paikallista juniorijalkapalloa. Ennakkoon Haka-tuotteita voi ostaa Hakan verkkokaupasta osoitteesta store.fchaka.fi.

Tapahtumien kioski- ja ravintolamyyntiä on 2022 kaudelle järjestelty jälleen uudelleen ja myyntipisteitä on lisätty sujuvuuden ja viihtyvyyden lisäämiseksi. Fanituotteet tulevat olemaan tällä kaudella tarjolla yhdessä kioskimyynnin kanssa. Osalla myyntipisteistä käytössä on vain korttimaksu ja osalla sekä käteis- että korttimaksu. Tuotetoiveita tai palautetta/kysymyksiä tapahtuman palveluista voi lähettää osoitteeseen toimisto@fchaka.fi.

Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät Puukatsomosta.

Toivomme turvavälien noudattamista jonotustilanteissa.

Tervetuloa Tehtaan kentälle!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT