Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kati Ojala aloitti Hakan kehityspäällikkönä

Jukka Jaskaran siirryttyä maaliskuun alkupuolella uusiin tehtäviin, oli seuran etsittävä tilalle uusi kehityspäällikkö. Lopulta sellainen löytyi yllättävän läheltä, sillä viestintätiimissä mukana ollut Kati Ojala oli valmis uusiin haasteisiin urallaan ja aloitti FC Hakan kehityspäällikkönä 1.4.2022.

– Prosessi oli helppo ja nopea. Kati on ollut mukana meidän tiedotusryhmässä jo pari vuotta, ja kuultuaan tehtävän aukeamisesta, hän ilmoitti mahdollisuutensa tehtävään, Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen valottaa.

Ojala ottaa pitkälti vastuulleen Jaskaran tehtävät olleen vahvasti mukana seuran visuaalisen ilmeen, sisällöntuotannon ja sähköisten palvelujen kehittämisessä, sekä niiden hyödyntämisestä liiketoiminnan kasvussa.

Huttunen ottaakin ilolla vastaan jo hyvin entuudestaan tutuksi tulleen Ojalan toimiston joukkueeseensa.

– Olemme tutustuneet Katiin jo viime vuosien aikana, ja huomanneet hänen valoisan persoonsa, joka sopii hienosti Haka organisaatioon. Hän on aina ollut valmis tarttumaan haasteisiin ja tehnyt todella hienoa jälkeä työssään. Hän tuntee seuran ja sen eri toiminnot jo entuudestaan, joten uskon hänen pääsevän nopeasti sinuiksi tehtävänsä kanssa.

– Toivotamme Katin erittäin tervetulleeksi vahvistamaan seuran organisaatiota!

Kati Ojala on hämeenlinnalaislähtöinen liiketalouden tradenomi, jolla on työkokemusta kertynyt myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä, sekä viimeisimpänä valtionhallinnosta monipuolisista työtehtävistä muun muassa tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisen parissa. Ja mikä tärkeintä, hän on koko ikäni seurannut Hakaa ja käynyt Valkeakoskella otteluissa.

– Vuoden 2021 alussa aloitin Hakan viestintätiimissä vapaaehtoisena. Pääsin tekemään monipuolisesti sisältöä Hakan nettisivuille ja somekanaviin, sekä olemaan mukana kauden 2021 ottelutapahtumissa. –

– Viestintätiimissä mukanaolo on kokonaisuudessaan ollut erittäin opettavaista ja motivoivaa. Seura on tullut itselleni tutummaksi ja vieläkin merkityksellisemmäksi, ja sen takia toimintaan mukaan lähdinkin. Ilman tätä kokemusta en olisi varmastikaan nyt uuden edessä.

Ojala vaihtaa siis näin ollen urallaan melko toisenlaisiin haasteisiin. Mikä sitten sai tekemään tällaisen elämänmuutoksen?

– Tilaisuuden tullessa eteen, ei ollut kahta sanaa siitä, mitä teen. Hakalle työskentely on oman intohimon äärellä työskentelyä, ja sen motivoivampaa fiilistä on vaikea keksiä. Omat opinnot ja työkokemukset ovat varmasti antaneet tähän paljon eväitä mukaan.

– Odotan, että pääsen tekemään osani sen eteen, että Hakalla on edellytykset menestyä entisestään ja seura tulee lähemmäksi kannattajia. Uskon oppivani runsaasti ottelutapahtumien järjestämisestä, visuaalisen ilmeen ylläpitämisestä ja seuran toiminnan kehittämisestä.

– On suuri kunnia päästä tekemään töitä tärkeän, perinteikkään ja menestyneen jalkapalloseuran parissa hienon yhteisön mukana. Hakassa on parasta perinteikkyys ja yhteisöllisyys. Valkeakoski ja nimenomaan Tehtis on ollut minulle vuosia ykköspaikka viettää kesäpäiviä ja viileneviä syysiltoja viihdyttävästä jalkapallosta nauttien.

Tervetuloa Kati!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT