Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tervetuloa Tehtikselle juhlakaudella – lauantaina vastassa VPS!

Veikkausliigakausi 2024 käynnistyy Tehtaan kentällä lauantaina 6.4. Kotiavausottelu FC Haka – VPS pyörähtää käyntiin klo 17.00. Paikalle kannattaa kuitenkin saapua jo hyvissä ajoin nauttimaan juhlavuoden humusta, palveluista ja ohjelmasta. Niementien ja Tehtaankadun portit aukeavat klo 15:30.

Ottelun jälkeen juhlat jatkuvat Paviljongissa virallisilla Jälkipeleillä. Paviljongissa voit nauttia livemusiikista Duo Aaro & Pyry Joen esittämien suosikkibiisien tahtiin. Kuten aina, Jälkipeleillä on tälläkin kerralla luvassa mielenkiintoisia haastatteluja. Pelaajien lisäksi haastateltavaksi saapuu mm. päävalmentaja Andy Smith. Paviljonki palveluineen on avoinna klo 22 asti. Juhlakauden korkkaamisen kunniaksi voit nauttia vaikkapa Hakan maistuvan juhlavuoden oluen!

Lipunmyynti 2024

Ennakkoon Tiketistä:

 • Normaali lippu 22,50€ (sis. palvelumaksun 2,50€)
 • Opiskelijat ja eläkeläiset 11,50€ (sis. palvelumaksun 1,50€)
  • Eläkeläis- tai opiskelijakortti näytettävä portilla
 • Perhelippu 35€ (sis. palvelumaksun 2,50€), 2 aikuista ja alle 17v. lapset
 • Huom. 0-16-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi
  • Ikä todennettava pyydettäessä portilla
 • VIP-lippu 83,50€ (sis.palvelumaksun 3,50€)
  • VIP-lipunmyynti päättyy 3 arkipäivää ennen ottelua
  • VIP-lippu sisältää:
   • Ottelun seuraaminen mahdollista VIP-katsomolohkosta (anniskelualuetta) sekä pääsy lämpimään Haka-klubiin, jossa myös ruokailu ennen ottelua, kolme ruokajuomaa & puoliajalla kahvit

Ennakkohinnat ovat voimassa 1,5h ennen ottelun alkua saakka, jonka jälkeen voimassa ovat porttimyyntihinnat.

Lisätiedot toimitustavoista ja -maksuista Tiketin sivuilta www.tiketti.fi/info.

Portilla:

 • Normaali lippu 25€
 • Opiskelija/Eläkeläinen 12€
 • Huom. 0-16-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi (ikä todennettava pyydettäessä)

Istumapaikat

Istumapaikat ovat Tehtaan kentän katsomoissa numeroimattomia lukuun ottamatta kausikorttilaisten koko kauden pysyviä istumapaikkavarauksia. Varatut istumapaikat on merkitty selkeästi VARATTU-merkinnällä.

Palvelut Tehtaan kentällä

Heti saapuessasi Tehtaan kentälle voit ostaa kioskeilta kahvi- ja makkaralipukkeita, joilla voit noutaa tuotteet noutopisteeltä haluamaasi aikaan. Lipukkeet käyvät maksuvälineenä kaikissa kauden 2024 otteluissa.

Kioskeilla on tarjolla mainio valikoima makeita ja suolaisia herkkuja sekä virvokkeita. Kioskeilla on avoinna useampi kassapiste, jotta asiointi olisi kaikille mahdollisimman sujuvaa.

Tehtaan kentän ravintoloissa (Puukatsomon päädyn Original-teltta, Päätykatsomon Hartwall-ravintola sekä Kivikatsomon Paviljonki-ravintola) on tarjolla hyvä valikoima sekä alkoholi- että virvoitusjuomia. Puukatsomon tehtaanpuoleisessa päädyssä Original-teltan vieressä ottelua voi seurata myös anniskelukatsomosta. Myös VIP-katsomo on anniskelualuetta.

FC Hakan fanituotteita on myynnissä kioskeilla sekä laajempi valikoima Puukatsomon takana telttamyymälässä.

Uutta: Mr. Paninin paninigrillit löytyvät puukatsomon lisäksi myös Kivikatsomon myyntipisteeltä!

Juniorikatsomo

Tehtaan kentän Päätykatsomossa on uusi Juniorikatsomo kaikille lapsille ja nuorille. Erityisesti alue on tarkoitettu juniorikatsojille, mutta myös huoltajat/aikuiset ovat katsomoon tervetulleita. Juniorikatsomossa on sallittua käyttää kannattamiseen ennakkoon valmisteltuja kannatuslakanoita. Myös seura- / kannatusvaatteisiin pukeutuminen on suositeltavaa. Juniorikatsomossa ja sen läheisyydessä pyritään kiinnittämään huomiota sopivaan kielenkäyttöön ja esimerkilliseen käyttäytymiseen ottelutapahtumassa. Pääteemoja Juniorikatsomossa ovat positiivinen kannustus ja yhteinen huippuottelukokemus.

Juniorikatsomon kummeina toimivat FC Hakan pelaajat Ryan Mahuta, Juho Kilo ja Nikolas Talo. He tulevat kiittämään Juniorikatsomon faneja ottelun jälkeen ja huomioivat katsomon kannustajat muutenkin kauden aikana.

Saapumisohjeita

Pyörätuolipaikat ja inva-WC sijaitsevat Puukatsomossa. Lisätietoja saat tarvittaessa otteluhenkilöstöltä.

Autolla saapuville pysäköintipaikkoja on molempien sisäänkäyntien läheisyydessä. Pysäköintipaikkoja on kuitenkin rajallinen määrä.

Kaikille otteluun saapuville tehdään portilla turvatarkastus. Yleiset katsojaohjeet: www.palloliitto.fi/yleiset-katsojaohjeet. Saavuthan ajoissa.

Tervetuloa Tehtaan kentälle!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT