Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tammela täyttyy, kun kuntopuntarin ykkönen Haka kohtaa Ilveksen

Kauden odotetuimpiin peleihin kuuluva Pirkanmaan derby on jälleen edessä ensi perjantaina, kun FC Haka suuntaa naapuriin kohtaamaan rakkaan vihollisen, Ilveksen. Puitteet ovat erinomaiset, kun uudenkarhea Tammela vastaanottaa koskilaiset vieraaksi.

Lipunmyynti otteluun on käynyt erittäin nopeana, joten nyt viimeistään kannattaa suunnata lippuostoksille tukemaan Hakaa säilyttämään Pirkanmaa mustavalkoisena. Yleinen lipunmyynti on käynnissä lippu.fi-palvelussa. Hakan kannattajakatsomolohko sijaitsee Itäkatsomossa katsomo B7:ssä. Jos lippujen ostolinkki ei ole saavuttanut sinua, olethan yhteydessä toimisto@fchaka.fi tai Hakapeliitat instagramissa.

Haka lähtee Pirkanmaan derbyyn kovavireisenä, kuntopuntarin ykkösenä. Joukkueen viimeaikaiset otteet otettiin esille myös Ilmiömäistä, Veikkausliigasta! -juttusarjassa, jossa Veikkausliigan kehityspäällikkö Eero Tuominen kertoo vierailleen erään kerran Hakan pukukopissa. Tuominen paljastaa, mikä oli jäänyt pukukopista hänelle mieleen.

”Homman nimi on kuitenkin se, että en voi tästä asiasta vaieta. Ihan siksi, että omin silmin näkemäni kolme sanaa Hakan pukukopin seinällä kuvastaa niin täydellisesti mustavalkoisten tämän hetken tekemistä Veikkausliigassa.

Siis mitkä kolme sanaa? Mitä siellä Hakan pukukopissa muka lukee?

Hakalle ei vittuilla.

Ja näin se totisesti on. Haka on tällä hetkellä koko sarjan kovakuntoisin joukkue. Kuntopuntarin ykkönen viiden edellisen ottelun perusteella. Ai, olisit uskonut helmikuussa asian olevan näin? Kaikella kunnioituksella, tuskinpa.”

Päävalmentaja Andy Smithin asenne myös SJK-ottelun jälkeen kerää kiitokset jutussa, jonka voit lukea kokonaan täältä. Tiiviste Hakan joukkueen ilmeestä viime otteluissa tuo esiin, minkälaisena Haka näyttäytyy tällä hetkellä.

”Haka näyttää siltä mitä se haluaa olla. Juoksuvoimainen, ratkaisuvalmis ja erittäin tiivis myös omassa puolustuspelaamisessaan.

– Paljon on painotettu sitä, että jätkät jaksavat juosta ja tehdä 90 minuuttia töitä. Viimeiset 20 minuuttia ovat ratkaisevat, kuka silloin jaksaa, linjasi Hakan loistava maalivahti Anton Lepola lauantain pelin jälkeen vastaansanomattoman osuvasti.”

Kuva: Juha Tamminen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT