Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pirkanmaan derby edessä perjantaina!

OTTELUENNAKON TARJOAA

Veikkausliigan tämän kauden ensimmäinen Pirkanmaan derby pelataan perjantaina, kun Haka matkustaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Ottelu upouudella Tammelan Stadionilla alkaa kello 20.00.

Ottelussa kohtaavat tämänhetkisen sarjataulukon viides ja kuudes, sillä katastrofaalisen alun jälkeen kasvonsa pessyt Ilves on kivunnut vain pisteen päähän koskilaisista.

FC Haka on puolestaan tämän hetken Veikkausliigan kuumin joukkue, sillä se on kuntopuntarin kärjessä pisteen kakkosena olevaa sarjakärki Vaasan Palloseuraa edellä.

FC Haka ja Ilves ovat jo kertaalleen tänä vuonna kohdanneet toisensa Tammelassa. Tämä tapahtui helmikuun hyisessä Liigacup -ottelussa, missä pisteet tasattiin 2-2 -lukemin. Maaleista tuolloin vastasivat Hakasta Marko Bacanin sekä Elias Mastokangas ja Ilveksestä Oiva Jukkola sekä Vincent Ulundu.

Edelliseltä Veikkausliigakierrokselta molemmilla on taskussaan 2-0 -voitot. Haka kaatoi kotonaan Seinäjoen Jalkapallokerhon, kun taas Ilves haki Tammisaaresta voiton Ekenäs IF:n kustannuksella.

Jos unohdetaan Ilveksen 4-6 -tappio Gnistanille, niin joukkue on päästänyt lopuissa viidessä ottelussaan vain kolme maalia. Hakan peräpää on ollut koko Veikkausliigan tiivein viidellä päästetyllä osumalla, joten odotettavissa lienee ainakin tiukkaa puolustuspeliä puolin ja toisin.

FC Hakan päävalmentaja Andy Smith kehaisee vastustajan materiaalia laadukkaaksi, mutta näkee myös, että paikallisotteluissa voi tapahtua mitä tahansa.

– Suhtaudumme vastustajaan kunnioituksella. Heillä on hyviä pelaajia ja he ovat hyvässä iskusssa, mutta niin olemme mekin.

– Yksityiskohtien pitää olla kunnossa sekä samoin keskittyminen.

– Kaikki odottavat ottelua innoissaan. Se tulee olemaan huikea matsi etenkin kannattajille ja haluamme näyttää parastamme.

– Pitää muistaa, että mitä vain voi tapahtua derbyssä, Smith päättää.

Hakan pelaajatilanne on entisellään, sillä poissa on vain Liam Hughes.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

Lipunmyynti otteluun on käynyt erittäin nopeana, joten nyt viimeistään kannattaa suunnata lippuostoksille tukemaan Hakaa säilyttämään Pirkanmaa mustavalkoisena. Yleinen lipunmyynti on käynnissä lippu.fi-palvelussa. Hakan kannattajakatsomolohko sijaitsee Itäkatsomossa katsomo B7:ssä. Jos lippujen ostolinkki ei ole saavuttanut sinua, olethan yhteydessä toimisto@fchaka.fi tai Hakapeliitat instagramissa.

Ilveksen otteluinfo.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT