Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Patoulidis haluaa jatkaa Hakan putkea – ”Haluamme voittaa”

Veikkausliigakauden ensimmäinen Pirkanmaan derby on edessä perjantai-iltana, kun FC Haka matkustaa Tammelaan Ilveksen vieraaksi. Evan Patoulidis haluaa joukkueen jatkavan vahvaa virettään.

FC Haka on tällä hetkellä sarjassa viidentenä kerättyään kuudesta ottelusta 11 pistettä ollen vain kahden pisteen päässä sarjan kärkipaikasta ennen kierroksen muita pelejä.

– Kausi on alkanut mielestäni ihan hyvin. Meillä on tosi hyvä joukkue ja toivottavasti pystyn omalta osaltani auttamaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa. Olen varma, että onnistumme siinä. Jos jatkamme samaan tapaan, voimme vielä saavuttaa isoja asioita, Patoulidis arvioi alkukautta.

Haka pitää kuntopuntarin ykköspaikkaa ja on viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Seuraavaksi putkelle haetaan jatkoa Tammelasta.

– Totta kai haluamme voittaa ottelun ja haluamme jatkaa putkeamme. Meidän pitää pelata hyvin voittaaksemme, mutta meillä on siihen hyvät mahdollisuudet.

Patoulidis on ollut Hakan alkukauden paras maalintekijä viimeisteltyään kolme maalia tähän mennessä. Hän on käynyt kuitenkin kovaa kilpailua peliajasta Imani Lanquedocin kanssa, joka niin ikään on esittänyt vahvoja otteita.

– Tietenkin haluat aina pelata ja on välillä turhauttavaa tulla penkiltä kentälle viimeiseksi puoleksi tunniksi tai vartiksi. Se kuuluu kuitenkin lajiin ja kilpailu on kovaa.

Vaikka kilpailu pelipaikoista on kovaa, niin se on samalla hyvähenkistä.

– Olemme kuin oikea perhe ja meillä on hauskaa keskenämme. Joukkueessa on tosi hyvä henki.

Ilves-FC Haka perjantaina 17.5. kello 20.00 Tammelan Stadionilla.

Lipunmyynti otteluun on käynyt erittäin nopeana, joten nyt viimeistään kannattaa suunnata lippuostoksille tukemaan Hakaa säilyttämään Pirkanmaa mustavalkoisena. Yleinen lipunmyynti on käynnissä lippu.fi-palvelussa. Hakan kannattajakatsomolohko sijaitsee Itäkatsomossa katsomo B7:ssä. Jos lippujen ostolinkki ei ole saavuttanut sinua, olethan yhteydessä toimisto@fchaka.fi tai Hakapeliitat instagramissa.

Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT