Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Syystunnelma parhaimmillaan Tehtiksellä – ”Iltavaloissa pelaamisessa on aina oma fiiliksensä”

Tehtaan kentän syystunnelma iltavalaistuksessa, kovat panokset, hurjavireinen kotijoukkue ja kaupan päälle vielä Oktoberfest Paviljongissa. Mitään syytä ei ole olla saapumatta lauantaina Tehtaan kentälle, ja siitä muistuttaa myös FC Hakan puolustaja Seth Saarinen.

FC Haka kohtaa lauantaina Tehtiksellä FC Lahden. Korkein odotuksin kauteen lähteneet lahtelaiset putosivat ylemmästä jatkosarjasta viimeisellä kierroksella pois eikä joukkueella ole juuri panosta viimeisissä peleissä.

Hakan tilanne on sen sijaan täysin päinvastainen. Voitolla Haka saattaisi jo sinetöidä sarjapaikkansa, joten panokset ovat ottelussa korkealla ja sen tiedostaa myös Saarinen.

– Tämä on tärkeä peli meille. Vaikka Lahdessa ollaan varmasti pettyneitä, etteivät he päässeet ylempään loppusarjaan, niin kyllä hekin haluavat voittaa. Tiukka peli on tulossa, Saarinen toteaa.

Veikkausliigajoukkueet ovat vetäneet henkeä maaottelutauon aikana ja hioneet kuvioita kuntoon loppukautta ajatellen. Haka lähti tauolle neljä nollapeliä allaan ja Saarisen mukaan Haka luottaa tuttuun reseptiin myös lauantaina.

– Puolustetaan yhtä hyvin kuin viime peleissä ja olemme taas tehokkaita maalipaikoissa, Saarinen miettii voitonavaimia.

Loppukauden otteluissa on oma maaginen tunnelmansa, kun kirkkaat valot valaisevat tummalla taivaalla ja kentällä taistellaan tärkeistä pisteistä.

– Se on ihan loistavaa. Iltavaloissa pelaamisessa on aina oma fiiliksensä. Yleisö on ollut peleissä myös hienosti mukana ja se tuo kaikille kentälle ekstrabuustia peliin. Toivottavasti Tehtikselle saadaan taas paljon yleisöä.

Ottelu on samalla FC Hakan toiseksi viimeinen kotiottelu tällä kaudella.

FC Hakan ja FC Lahden välinen ottelu alkaa kello 17.00.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT