Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Suomen Cupin puolivälierä 15.6. Tehtiksellä

Hakan kausi Ykkösessä on täydessä vauhdissa, mutta Haka on mukana myös Suomen Cupissa. Haka kohtaa cupin puolivälieräottelussa 15.6. FC Hongan.

Haka on raivannut tiensä jo kahdeksan parhaan joukkoon ja taistelee pääsystä välieriin. Vastaan asettuu sarjaporrasta alempana pelaava FC Honka, jonka Haka kukisti myös viime vuonna cupin ottelussa 3-2. Tuolloin Haka nousi toisella puoliajalla voittoon ja maalintekijöinä toimivat kahdesti iskenyt Joni Mäkelä sekä Kasperi Liikonen, joka edustaa tällä kaudella juuri Honkaa. Joukkuetta valmentaa myös Hakasta tuttu Juho Rantala. Joukkueet kohtasivat toisensa helmikuussa harjoitusottelussa ja tuolloin Espoossa pelatussa ottelussa päädyttiin 1-1-tasapeliin. Hakan maalista vastasi testissä ollut Vesa Verronen.

Haka on pudottanut tällä kaudella cupista jo kaksi Veikkausliigan joukkuetta, kun sekä Ilves että RoPS poistuivat Tehtikseltä tappio niskassaan. Honkaa vastaan Haka pääsee jälleen kotikentälleen jahtaamaan välieräpaikkaa.

Ottelu pelataan Tehtaan kentällä keskiviikkona 15.6. kello 18.30. Jos Haka selvittää tiensä välierävaiheeseen, pelataan se jo torstaina 23.6., joten kannattaa merkata se myös kaiken varalta kalenteriin.

VIP-tila on cupin ottelussa VIP-kausikorttilaisten ja VIP-lippulaisten käytössä, kuten Ykkösen otteluissa. Muistathan ilmoittaa VIP-palveluiden käytöstä kaksi päivää ennen ottelua toimistolle.
Tähän huippujännittävään cupin otteluun voi myös ostaa VIP-lippuja hintaan 80e ja erikoistarjouksena on 4 hengen VIP-paketti 290e!

Hakan Työväen Musiikkitapahtuma –viikonlopun otteluajankohtaan on myös tehty pienoinen muutos. Hakan ja GrIFK:n välinen ottelu pelataan lauantaina 30.7. kello 14.00. Tapahtumarannekkeella on otteluun ilmainen pääsy.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT