Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Suomen Cupin alkusarja päätökseen

FC Haka matkustaa lauantaina FC Lahden vieraaksi Suomen Cupin alkusarjan viimeiseen otteluun. Molemmat joukkueet ovat varmistaneet oman jatkopaikkansa, joten sinänsä kyseessä on panokseton ottelu.

Mutta kuten urheilussa yleensäkin, niin kilpailuvietti on vahva, eikä kukaan halua hävitä tahalleen.

– Lohkon viimeinen peli kyseessä ja yritetään klaarata se tappioitta läpi, lupaa Hakan valmentaja Teemu Tainio.

Paineettomuus antaa kuitenkin mahdollisuuksia muuhunkin, eikä tarpeettomia riskejä tarvitse ottaa. Tämä on siis oivallinen paikka myös kokoonpanoon paluun tekeville Salomo Ojalalle ja Ville-Valtteri Starckille saada peliminuutteja alle. Poissa koskilaisten kokoonpanosta sen sijaan ovat Samuel Chidi, Jonni Thusberg ja Henri Malundama.

– Hyvä peli kokeiluille ja uskon niitä nähtävän vastustajankin puolelta. Varmasti tullaan näkemään pelaajakierrätystä ja lisäksi osalle saadaan vuoden ekat minuutit, Tainio valottaa joukkueensa tulevaa kokoonpanoa.

Lauantain vastustaja FC Lahden tie Suomen Cupissa ei ole ollut tappioton, vaan joukkue on voittanut kaksi ottelua ja hävinnyt niitä saman verran. Toki vire on ollut nousujohteinen, sillä voitot on tullut kahdesta viimeisimmästä ottelusta.

Viime kauden jälkeen Sami Ristilä siirtyi Lahden peräsimestä muihin hommiin ja joukkue onkin nyt uuden edessä tuoreen päävalmentajansa Ilir Zenelin kanssa. Hänen lisäkseen joukkueen vahvuudesta löytyy mielenkiintoisia vahvistuksia, kuten paluun joukkueeseen tekevä Kari Arkivuo, sekä niin ikään Suomeen palaava Vahid Hambo.

FC Lahti – FC Haka potkaistaan käyntiin lauantaina 22.2.2020 kello 14.00 Lahden Mukkula -hallissa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT