Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Suomen Cupin 4. kierros arvottu – FC Haka kohtaa TPS:n

Suomen Cupin 4. kierros arvottiin torstaina. FC Hakan ensimmäiseksi cup-vastustajaksi arvottiin Ykkösen suurin ennakkosuosikki TPS.

TPS on Hakalle tuttu joukkue jo tämän vuoden osalta, sillä joukkueet kohtasivat toisensa harjoitusottelussa tammikuussa. Tuolloin Haka voitti ottelun 2-1. Lisäksi TPS pudotti edelliskierroksella jatkosta FC Haka Akatemian.

– TPS on meille tuttu vastustaja ja meillä on ollut kovia pelejä vuosien varrella. Viimeksi kohtasimme heidät tammikuussa ja edelliskierroksella he pudottivat meidän akatemiajoukkueen, joten meidän on pidettävä huoli, etteivät he pudota myös edustusjoukkuetta.

– TPS on ihan Veikkausliigan tasoinen joukkue ja kova vääntö on tulossa. Tavoitteemme on saada kädet pokaaliin kiinni ja tietenkin Suomen Cupia lähdetään voittamaan, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kommentoi arvontatulosta.

Ottelu pelataan TPS:n kotikentällä. Pelipäivä on joko 3.5. tai 4.5.

Arvonnassa oli mukana 56 joukkuetta ja jatkoon neljänneltä kierrokselta etenee näin ollen 28 joukkuetta. Eurocupeissa pelaavat Veikkausliigajoukkueet HJK, KuPS, SJK ja FC Inter tulevat mukaan cupin 5. kierrokselle.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT