Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina Tehtiksellä iso ottelu HJK:ta vastaan!

Kesän kotiotteluissa Tehtiksellä on ollut mieletön tunnelma ja upeita otteluita. Menestystä lähdetään hakemaan jälleen sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu HJK. Alle 17-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi otteluun, eli ei muuta kuin jälleen koko perhe kasaan ja Tehtikselle nauttimaan mahtavasta tunnelmasta, isosta ottelusta ja bongaamaan suuria nimiä!

HJK on menestynyt kuluneella kaudella Euroopassa ja saapuu otteluun kesken europelejen – torstain kamppailussa Eurooppaliigan karsintaottelussa joukkue kohtaa tanskalaisen Silkeborgin kotonaan ja ensi viikon torstaina jälleen vieraissa. Ylivertaisella materiaalilla operoiva, Hakaan verraten lähes nelinkertaisella pelaajabudjetilla (Haka 550 000 euroa, HJK 2 milj. euroa) kauteen lähtenyt HJK, joutuukin sunnuntaina miettimään tarkkaan omaa kokoonpanoaan.

HJK:ta tähdittävät mm. entiset Huuhkajapelaajat Joona Toivio, sekä kesän aikana rinkiin saapuneet Paulus Arajuuri ja Perparim Hetemaj. Maaleja liigassa on tehnyt eniten Bojan Radulovic. Joukkue on täynnä laatua ja paljon muitakin suuria nimiä, kuten Jukka Raitala, Pyry Soiri ja Lucas Lingman.

HJK:n vire on liigassa ollut viime aikoina hyvä – edelliseen viiteen otteluun mahtuu kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. HJK joutuu ottamaan Hakan vastaan tosissaan, sillä Haka on osoittanut kovuutensa isoissa otteluissa – edellisiin otteluihin mahtuu voitot yläloppusarjaan tähtäävistä AC Oulusta ja FC Interistä, kuten myös sarjakärki KuPSista.

Ottelu alkaa klo 16.00. Saavuthan ajoissa varaamaan paikkasi Tehtikseltä! Liput voit ostaa täältä.

Heti saapuessasi Tehtaan kentällä voit ostaa lipunmyynnistä kahvi- ja makkaralipukkeet, joilla voit noutaa tuotteet noutopisteeltä ilman kioskilla jonottamista. Lipukkeet käyvät maksuvälineenä kaikissa otteluissa!

Otteluisäntänä toimii LähiTapiola Loimi-Häme, jolla on sunnuntaina tapahtumateltat Paviljongin vieressä ja Puukatsomon takana. Teltoilla paikalla on FC Hakan pelaajia haastamassa yleisöä pomputtelukisaan sekä voit myös osallistua S-ryhmän lahjakortin arvontaan.

Muistathan myös ottelun jälkeen Paviljongin jälkipelit, joissa haastattelussa FC Hakan pelaajia ja valmennus.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT