Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina jättimäiset panokset Tehtiksellä – ”Laitetaan kova show ja otetaan voitto kotiin”

FC Hakan taistelu pronssimitalista jatkuu sunnuntaina, kun Tehtaan kentälle saapuu mestaruutta janoava HJK. Eero-Matti Auvinen on luottavaisena Hakan voittomahdollisuuksista.

Panokset sunnuntain ottelussa ovat kovimmat mahdolliset. Kotijoukkue taistelee tiukasti pronssimitalista ja samalla suorasta paikasta ensi vuoden eurokentille. Toisaalta HJK varmistaa voitolla mestaruuden.

Mikäli Haka nousee vielä kauden kahden viimeisen pelin aikana pronssille, on sunnuntaina viimeinen mahdollisuus nähdä valkopaidat Tehtaan kentällä tänä vuonna. Jos Haka sijoittuu neljänneksi, niin Haka pelaa vielä Eurolopputurnauksen finaalissa kertaalleen kotikentällä.

– Toivottavasti laitetaan kova show ja otetaan voitto kotiin. Olisihan se kiva, jos tämä olisi viimeinen kotipeli, niin se tietäisi hyviä asioita, Auvinen heittää.

HJK on ollut Hakalle hankala kanto kaskessa, sillä Haka ei ole vielä helsinkiläisiä onnistunut voittamaan Veikkausliigaan paluunsa jälkeen. Viimeksi HJK kävi hakemassa vieraspisteet Tehtaan kentältä elokuun lopulla. Nyt Hakalla on revanssin paikka.

– HJK on pirun hyvä joukkue. Se on organisoitu, hyvin valmennettu ja heillä on taitavia pelaajia. Eivät he turhaan ole kärkipaikalla, kehaisee Auvinen.

Haka on kuitenkin osoittanut tällä kaudella pystyvänsä voittamaan minkä joukkueen tahansa ja on samalla tällä hetkellä Veikkausliigan kovavireisin joukkue yhdessä HJK:n kanssa. Auvisen mukaan joukkueesta huokuu vahva luottamustila ennen ottelua.

– Lähdetään voittamaan HJK kliseisesti omalla pelillämme. Lähdemme pitämään nollaa omassa päässä tiiviisti puolustaen. HJK tulee varmasti pitämään enimmäkseen palloa, joten vastahyökkäyspelaaminen varmasti korostuu. Olemme aiemminkin näyttäneet, että pystymme voittamaan kenet tahansa. Kyllä on luottavaiset fiilikset, Auvinen miettii.

FC Hakan ja HJK:n välinen Klassikko pelataan sunnuntaina 9.10. Tehtaan kentällä kello 18.00 alkaen. Osta lippusi sunnuntain huipputärkeään jännitysnäytelmään täältä.

Muista varata paikkasi Tehtaan kentältä myös ensi kaudella osallistumalla FC Hakan kausikorttihaasteeseen. Kausikortin hinta on haasteen ajan 69 euroa ja varauksia on tehty jo upeasti 800! Varaa omasi täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT