Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Mitalitaistelu jatkuu sunnuntaina Tehtiksellä – pelaajat tavattavissa ottelun jälkeen!

Tehtiksellä taistellaan sunnuntaina pisteistä kovin ottein – molemmilla joukkueilla on pelissä isot panokset. FC Haka taistelee pronssimitalista ja europelipaikasta viimeiseen asti. FC Hakan keskiviikon 0–0 tasapeli Veikkausliigan 2.sijalla olevaa KuPSia vastaan varmisti sen, että HJK voi voitolla saavuttaa mestaruuden. Näin ollen sunnuntain matsille on olemassa huippujännittävät asetelmat!

Mikäli Haka nousee vielä kauden kahden viimeisen pelin aikana pronssille, on sunnuntaina viimeinen mahdollisuus nähdä valkopaidat Tehtaan kentällä tänä vuonna. Jos Haka sijoittuu neljänneksi, niin Haka pelaa vielä Eurolopputurnauksen finaalissa kertaalleen kotikentällä. Nyt on vielä mahdollisuus tulla Tehtikselle kannustamaan Haka voittoon ja näyttämään mistä Tehtiksen tunnelma on erityisen hyvin tällä kaudella tehty!

Hakan pelaajat ovat lasten tavattavissa ottelun jälkeen Kivikatsomon edustalla nimikirjoituksia ja kuvia varten. Nimikirjoitukset voi napata esimerkiksi nimmarikorttiin muistona tästä unohtumattomasta kaudesta. Nimikirjoituskortteja tuodaan Kivikatsomon edustalle. Lapsia viihdyttää jälleen ottelussa maskotti Jussi-jänis, joka on saanut mahtavan vastaanoton perheen pienempien ja miksei vähän vanhempienkin keskuudessa!

Pue lämpimästi päälle ja saavu ajoissa varaamaan paikkasi! Muista myös jälkipelit lämpimässä Paviljongissa ottelun jälkeen, jossa haastateltavana tuoreeltaan Hakan pelaajia ja valmennus. Paviljongissa tarjolla vielä ottelun jälkeen matsievästä ja lisäksi sekä virkistävää että lämmittävää juomaa!

FC Haka – HJK su 9.10. Tehtaan kentällä kello 18.00 alkaen. Osta lippusi täältä.

Muista varata paikkasi Tehtaan kentältä myös ensi kaudella osallistumalla FC Hakan kausikorttihaasteeseen. Kausikortin hinta on haasteen ajan 69 euroa. Varaa omasi täältä ja seuraa haasteen etenemistä Hakan somekanavissa ja nettisivuilla!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT