Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

HJK-kapteenikin odottaa sunnuntain kohtaamista – ”Odotan että on paljon katsojia paikalla”

FC Haka isännöi sunnuntaina mestaruudessa kiinni olevaa HJK:ta. Klubin kapteeni Miro Tenho kehuu Tehtaan kentän tunnelmaa ja odottaa tulevaa kamppailua.

Edellisen kerran joukkueiden kohdatessa elokuun lopussa Tehtiksen lehtereillä nähtiin lähes 2500 katsojaa. Tenho toivoo Tehtiksen täyttyvän myös sunnuntain otteluun.

– Tykkään Tehtaan kentästä, siinä stadionissa on futisromantiikkaa. Tykkään myös siitä, millaista futista Haka pelaa. Odotan, että on paljon katsojia paikalla ja hyvä matsi tulossa, Tenho toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Futisromantiikka onkin parhaimmillaan sunnuntaina. Iltavalaistus, sääennustus lupaa parasta mahdollista syyskeliä ja panokset ovat tapissa. Kaikki on pedattu mahtavalle jalkapalloillalle.

Mestaruussarjan toiseksi viimeiselle kierrokselle lähdetään kutkuttavista lähtöasetelmista. HJK:lla on mahdollisuus varmistaa mestaruus sunnuntaina, mutta toisaalta Hakalla on mahdollisuus siirtää ratkaisua päätöskierrokselle ja omalla voitollaan taistella vielä pronssimitalista päätöskierroksen ottelussa FC Honkaa vastaan.

Tenho on mielissään kauden jännittävistä loppuratkaisuista.

– Se on tosi hienoa, kolmas tai neljäs kausi putkeen, kun on samalla tavalla. Siinä mielessä voi pitää, että sarjajärjestelmä on tosi onnistunut. On saatu näin jännittävä loppu joka vuosi. Katsojille varsinkin tosi mukavaa. Tänä vuonna on ollut kolme joukkuetta, tai voidaan laskea vielä Haka mukaan, hyvillä pistekeskiarvoilla vetänyt. Kertoo, että joukkueiden taso on noussut. Ei ole vain yhtä, joka nousee esiin, Tenho analysoi.

FC Hakan ja HJK:n välinen ottelu on edessä sunnuntaina 9.10. kello 18.00. Tervetuloa kannustamaan Haka voittoon ja kohti europelejä!

Osta lippusi sunnuntain huipputärkeään jännitysnäytelmään täältä.

Muista varata paikkasi Tehtaan kentältä myös ensi kaudella osallistumalla FC Hakan kausikorttihaasteeseen. Kausikortin hinta on haasteen ajan 69 euroa ja varauksia on tehty jo upeasti 800! Varaa omasi täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT