Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Veikkausliigan kuukauden pelaaja Lee Erwin: ”Olemme joukkueena hyvässä vireessä”

FC Haka miehitti Veikkausliigan syyskuun tähdistöjoukkueen, kun Lee Erwin, Aatu Hakala, Luiyi de Lucas ja Logan Rogerson valittiin kuukauden joukkueeseen. Erwin nappasi kuukauden pelaajan palkinnon ja päävalmentaja Teemu Tainio valittiin kuukauden valmentajaksi.

Haka voitti kaikki kolme syyskuun otteluaan ja Erwin iski kuukauden aikana kolme maalia. Erwinin valinta kuukauden joukkueeseen oli neljäs tällä kaudella ja skotti pokkasi kuukauden pelaajan palkinnon ensimmäistä kertaa.

– Olen tietenkin iloinen ja on mukava saada tällaisia palkintoja. Tärkein asia on kuitenkin se, että olemme joukkueena hyvässä vireessä tällä hetkellä emmekä ole päästäneet maaleja neljässä edellispelissä. Tällä hetkellä kaikki menee hyvin, Erwin kertoi valinnan jälkeen.

Erwin on tehnyt tällä kaudella 17 maalia ja johtaa Veikkausliigan maalipörssiä. Erwin on häikäissyt monipuolisuudellaan, sillä osumia on syntynyt molemmilla jaloilla ja päällä, läheltä ja kaukaa sekä yksilösuoritusten kuin hienojen sommitelmienkin jälkeen. Erwin on tehnyt neljä edellismaaliaan vasemmalla jalallaan, mutta hän on oikeajalkainen.

Ruudun asiantuntijaraati valitsi hänet myös kuukauden pelaajaksi ja kutsuivat häntä kokonaisvaltaiseksi pelaajaksi. Erwin toppuuttelee kuitenkin suurimpia ylisanoja.

– Olen todistanut pystyväni tekemään maaleja molemmilla jaloilla ja päälläni, mutta olen mielestäni vielä kaukana täysivaltaisesta pelaajasta.

FC Haka on tällä hetkellä Veikkausliigan kovavireisin joukkue, sillä kuudesta edellisottelusta on viisi voittoa ja yksi tasapeli ja neljässä pelissä oma pää on pysynyt puhtaana. Tiivistynyt puolustus on helpottanut myös Erwinin ja muiden hyökkääjien työnsarkaa.

– Alkukaudesta oli vähän vaikeampaa, kun piti tehdä enemmän maaleja saadaksemme pisteitä. Onneksi se on muuttunut nyt jälkipuoliskolla. Puolustus ja Aatu [maalivahti Hakala] ovat tehneet hyvää työtä viime aikoina. Koko joukkue antaa minulle mahdollisuuden pelata vahvuuksillani. Logan [Rogerson], Stavros [Zarokostas], Ollie [Whyte] ja muut tekevät oman pelaamiseni helpoksi, kuukauden pelaaja kiittelee joukkuekavereitaan.

Erwin, tähdistöpelaajat ja muut Hakan pelaajat nähdään seuraavan kerran tositoimissa sunnuntaina 9.10., kun HJK saapuu Tehtaan kentälle. Klassikko alkaa kello 18.00.

Osta lippusi sunnuntain huipputärkeään jännitysnäytelmään täältä.

Muista varata paikkasi Tehtaan kentältä myös ensi kaudella osallistumalla FC Hakan kausikorttihaasteeseen. Kausikortin hinta on haasteen ajan 69 euroa ja varauksia on tehty jo lähes 1000! Varaa omasi täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT