Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Stavros Zarokostas: ”Minulla on hyvä tunne tästä joukkueesta”

FC Hakan kausi jatkuu maanantaina, kun vastaan asettuu viime kauden pronssijoukkue FC Honka. Hakan hyökkääjä Stavros Zarokostas pitää espoolaisjoukkuetta Hakalle hyvänä mittarina.

Zarokostasin talvi oli hieman haastava, sillä hän kärsi pitkään loukkaantumisesta. Kauden alettua hän on kuitenkin tervehtynyt pelikuntoon.

– Nyt olen täydessä kunnossa eikä sen puoleen ole ongelmia, Zarokostas valottaa.

Haka on aloittanut kautensa tappiolla ja tasapelillä. Vaikka avausvoitto on vielä haussa, ei Zarokostas ole painamassa paniikkinappulaa.

– Kausi on vielä alkutekijöissään ja haemme vielä parasta virettämme sekä miten haluamme pelata joukkueena, mutta parannamme koko ajan. Harjoituksissa saamme koko ajan paremman kuvan toisistamme ja opimme tuntemaan toisemme paremmin.

– Meillä on muutamia uusia pelaajia ja siinä menee aina hetki ennen kuin yhteinen sävel löytyy. Minulla on kuitenkin hyvä tunne tästä joukkueesta ja uskon meidän pystyvän saavuttamaan hienoja asioita myös tällä kaudella.

– Emme ole tietenkään aloittaneet tuloksellisesti parhaalla mahdollisella tavalla, mutta en ole huolissani siitä vielä. Jos jatkamme samaan malliin, niin kyllä tuloksetkin tulevat.

Hakalla on mahdollisuus avata voittotilinsä maanantaina, kun FC Honka saapuu vieraaksi Tehtaan kentälle. Honka rankattiin kauden ennakkoarvioissa haastamaan HJK:ta mestaruudesta, joten Haka saa erinomaisen mittarin maanantaina.

– Honka on erittäin hyvä joukkue ja mielestäni tämä on meille hyvä mahdollisuus todistaa myöskin olevamme yksi sarjan parhaista joukkueista.

Zarokostas iski viime kaudella Hakalle seitsemän maalia, mutta tällä kaudella verkko ei ole vielä soinut. AC Oulua vastaan hyökkääjä sai pari hyvää tilaisuutta, mutta vedot suuntautuivat vielä ohi maalista. Seuraavalla kerralla Zarokostas lupaa sihdin olevan kunnossa.

– Ei pitäisi koskaan luvata mitään, mutta seuraavalla kerralla teen niistä paikoista maalin.

FC Hakan ja FC Hongan välinen ottelu alkaa kello 18.00. Lipunmyynnistä ja ottelutapahtumasta löydät lisätietoa täältä.

Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT