Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Maanantaina Tehtiksellä pelataan taas – Aatu Hakala juniorien tavattavissa!

Maanantai on pelastettu – tule kannustamaan Haka voittoon!

Ensi maanantaina 24.4. nimittäin pelataan taas Tehtaan kentällä, kun vastaan asettuu FC Honka klo 18.00 alkavassa ottelussa. Haka lähtee otteluun hakemaan kauden avausvoittoaan, kun Honka puolestaan sai KuPSia vastaan eilen 19.4. voittotilin lisäksi myös maalitilinsä avattua. Hakan kotiavaus AC Oulua vastaan viime perjantaina keräsi huikean yleisömäärän, yhteensä 2322 katsojaa. Tunnelma oli huikea, kiitos jokaiselle kävijälle! Jatketaan maanantaina siitä mihin jäätiin, kohti kauden avausvoiton nappausta.

Maanantain otteluun sekä kaikkiin muihinkin FC Hakan kotiotteluihin liput ovat myynnissä Tiketissä. Lippujen hinnat ovat listattuna myös täällä sekä vielä ehdit myös kausikorttilaisten joukkoon! FC Hakan toimistolla on vielä erä ennakkoon maksettuja muovisia kausikortteja, joita voi tulla noutamaan arkisin klo 10-15.

Palvelut Tehtaan Kentällä

Heti saapuessasi Tehtaan kentälle voit ostaa lipunmyynnistä kahvi- ja makkaralipukkeita, joilla voit noutaa tuotteet noutopisteeltä ilman kioskilla jonottamista. Lipukkeita on myynnissä myös kioskeilla. Lipukkeet käyvät maksuvälineenä kaikissa kauden 2023 otteluissa ja voit ostaa vaikka koko kesän lipukkeet yhdellä kerralla.

Olemme myös lisänneet kaudelle 2023 uuden makkarapisteen Puukatsomon ensimmäisen sisäänkäynnin läheisyyteen. Uudesta grillistä saat puoliaikamakkarat lipukkeella, kortilla tai käteisellä. Uuden grillipisteen yhteydessä on myynnissä uutuutena myös Mr. Paninin maukkaita tuotteita, joissa on huomioitu myös kasvisvaihtoehto.

HUOM: Kivikatsomon kioski sijaitsee maanantain ottelussa Paviljongissa.

Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät Puukatsomosta.

Aatu Hakala tavattavissa ottelun jälkeen

Tällä kaudella Hakan kotiotteluissa nimetty pelaaja on luvannut antaa vuorollaan jokaiselle junnulle nimikirjoituksen ja yhteiskuvan ottelun jälkeen. Nimikirjoituksia voi kerätä pelaajakortteihin, joita on tarjolla Kivikatsomon edessä rajattu erä. Maanantain ottelussa on jaossa maalivahti Aatu Hakalan pelaajakortteja, joihin voi muistoksi pyytää Aatun nimikirjoituksen.

Juniorikatsomo

Tehtaan kentän Kivikatsomon tehtaan puoleiseen päätyyn, N-katsomolohkon alariveille, on muodostettu erityinen juniorikatsomo. Erityisesti nuoremmille kannattajille on nyt varattu oma katsomoalue, johon kokoontua kannattamaan omaa joukkuetta. Erityisesti katsomoon toivotetaan tervetulleiksi juniorikatsojat, mutta myös huoltajat/aikuiset ovat katsomoon tervetulleita. Juniorikatsomossa on sallittua käyttää kannattamiseen ennakkoon valmisteltuja kannatuslakanoita. Myös seura- / kannatusvaatteisiin pukeutuminen on suositeltavaa. Juniorikatsomossa ja sen läheisyydessä pyritään kiinnittämään huomiota sopivaan kielenkäyttöön ja esimerkilliseen käyttäytymiseen ottelutapahtumassa. Pääteemoja Juniorikatsomossa ovat positiivinen kannustus ja yhteinen huippuottelukokemus.

Tervetuloa Tehtikselle-infon voit lukea täältä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT