Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sisuuntunut Haka Ilveksen kimppuun lauantaina

OTTELUENNAKON TARJOAA:

FC Haka ja Ilves kohtaavat lauantaina Liigacupin merkeissä Pirkkahallissa kello 15.00 alkaen.

Viime vuonna Ilves piti Pirkanmaan herruuden vankasti omissa nimissään. Veikkausliigassa tamperelaiset olivat molemmissa kohtaamisissa parempia maalein 1-0 ja joulukuussa keltapaidat nappasivat Go On Cupin pronssia kukistamalla Hakan 3-0. Syystäkin Teemu Tainio juoksuttaa joukkonsa sisuuntuneena rakkaan vihollisen kimppuun.

– Viime kaudella me hävittiin heille kaikki kolme peliä, niin se trendi pitää muuttaa ja huomenna on ensimmäinen mahdollisuus siihen!

Päävalmentaja näkee, että tiistainen ottelu Honkaa vastaan ei ollut malliesimerkki joukkueen tämänhetkisestä iskukyvystä.

– Honka -peli oli meiltä steppi taaksepäin verrattuna aikaisempaan, Tainio toteaa viitaten harjoitusotteluihin Seinäjoen Jalkapallokerhoa ja ja Turun Palloseuraa vastaan.

– Meidän pallollinen peli ei oikein lähtenyt käyntiin ja sitä on koitettu parantaa. Huomenna odotan, että peli näyttää siltä, miltä se on treenikentälläkin näyttänyt.

Ilves on hankkinut talven aikana kokemusta joukkueeseensa muun muassa Hakastakin tutun Aapo Mäenpään, Petteri Pennasen ja belgialaishyökkääjä Jorn Vancampin muodossa. Uusista hankinnoista huolimatta ”Teme” näkee, että Ilves pysyy peli-identiteetilleen uskollisena.

– Heillä on se oma DNA olemassa. Ovat taisteleva ja kurinalainen joukkue, mitä vastaan on aina ilkeä pelata. Toisaalta kaikilla on tässä kohtaa peli vielä vaiheessa, joten vaikea sanoa, mitä sieltä tulee vastaan.

Koskilaisten loppuviikko on sujunut pääasiassa Honka -pelistä palautumisessa, sekä huomiseen koitokseen valmistautumisessa. Poissaolot sotkevat vielä huomistakin hieman, mutta tällä kertaa pelaajia ei ole tarvetta peluuttaa väärillä pelipaikoilla. Poissaolijoita lauantaina ovat kuitenkin varmuudella Eero-Matti Auvinen, Konsta Mervelä, Jesse Huhtala, Miro Salminen, Felix Lehtinen ja Topias Listo.

Hyvä uutinen on puolestaan se, että Logan Rogerson on liittynyt joukkueen vahvuuteen ja on jo lauantaina käytettävissä.

Vaikka viime viikot eivät ole olleet optimaalisia valmistautumisen suhteen ja huomisen poissaolot aiheuttavat vielä hieman päänvaivaa, niin päävalmentaja on silti luottavainen tulevaan.

– Suunta on vahvasti eteenpäin!

Otteluun saadaan ottaa myös yleisöä ja katsomoon on luvallista päästää 400 henkeä. Ottelu alkaa kello 15.00 ja lipun voi ostaa ennakkoon sivun reunan bannerist. Lisätietoa lipunmyynnistä löytyy täältä.

Ruutu+ lähettää ottelun suorana TÄÄLLÄ.
Mikäli sinulla ei vielä ole Ruutu+ -tunnuksia, voit ostaa ne edullisesti Hakan verkkokaupasta ja samalla tuet Hakan toimintaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT