Vuoden 2021 viimeinen Pirkanmaan herruus Ilvekselle

Haka ja Tampereen Ilves ottivat lauantaina päivällä yhteen Mikkelissä järjestetyn Go On Cupin pronssiottelussa. Vuoden 2021 viimeisen Pirkanmaan herruuden nappasi Ilves, joka vei ottelun selvästi nimiinsä lukemin 0-3.

Vauhdikkaassa ottelussa koskilaisillakin oli omat paikkansa, mutta vastustaja Ilves oli maalipaikoissaan tehokkaampi.

Ensimmäinen jakso päättyi tamperelaisten 0-1 -johdossa Noel Hasan läpiajon päätyttyä maaliin 21. minuutilla. Toisella jaksolla ottelua enemmän hallinnut Ilves osui vielä kahdesti, kun ensin Bedreddine Bushana laukoi pallon, niin ikään läpiajon päätteeksi, Mika Hilanderin selän taakse 64. minuutilla. Loppulukemat 0-3 naulasi yksi Ilveksen testipelaajista aivan maalin edustalta 84. minuutilla.

Näin Hakan joulukuun kolmaskin harjoitusottelu päättyi tappioon, mutta tämäkin turnaus antoi silti paljon tietoa siitä, mihin tulee keskittyä niin pelillisesti, kuin pelaajahankinnoissakin.

– Meidän turnaus oli tuloksellisesti ja pelillisesti rehellisesti sanottuna todella huono, myönsi Teemu Tainio suoraan.

– Ollaan kuitenki tietoisia missä vaiheessa meidän valmistautuminen ja joukkueen kasaus menee.

Joukkue vetää vielä maanantaina yhdet harjoitukset, minkä jälkeen rauhoittuu jouluksi ja uudeksi vuodeksi.

– Tammikuussa sitten lyödään isoa vaihdetta silmään!

– Joukkueen puolesta oikein hyvää joulua ja menestyksekästä vuotta 2022 kaikille Haka -perheen jäsenille, ”Teme” toivottaa lopuksi.