Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Seth Saarinen katsoo luottavaisena kauteen – ”Meillä on tosi kova joukkue”

FC Haka on tosissaan hikoillut Palloiluhallissa viimeisen kuukauden ja joukkueen kehitys on mennyt koko ajan eteenpäin. Hakan puolustaja Seth Saarinen on hyvin alkaneeseen talveen tyytyväinen.

Hakan joukkue kokoontui yhteen tammikuun alussa ja joukkue pääsi kunnolla aloittamaan valmistautumisen tulevaan kauteen. Joukkueeseen on tammikuun aikana liittynyt uusia pelaajia, jotka ovat päässeet hyvin joukkueeseen sisään.

– On ollut hyviä treenejä ja joukkueena olemme ottaneet hyviä steppejä eteenpäin koko ajan. Korona hieman sotki viime aikoina, mutta muuten on mennyt tosi hyvin, Saarinen miettii alkuvuoden antia.

Hakan joukkue on kokenut pienoisia muutoksia viime kauden jälkeen. Hakan vahva runko on jatkanut viime kaudesta ja joukkuetta on vahvistettu mielenkiintoisilla täsmähankinnoilla sekä nuorilla lupauksilla. Saarinen katsoo luottavaisena kohti kautta.

– Mielestäni meillä on tosi kova joukkue tällä hetkellä. Meiltä löytyy kaikilta osa-alueilta hyviä pelaajia ja meillä on kovia uusia pelaajia. He tuovat joukkueeseen paljon uusia ominaisuuksia, kehuu Saarinen.

Myös omaan talveensa Saarinen on suhteellisen tyytyväinen.

– Menen koko ajan eteenpäin. Kunto on nousussa ja kaikki menee muutenkin parempaan suuntaan. Kokonaisuudessaan talvi on mennyt ihan hyvin.

Korona sotki Hakan Liigacupin alkua, kun ottelu FC Lahtea vastaan siirrettiin kolmasti ja myös Hongan peli siirtyi kertaalleen. Tiistaina päästiin kuitenkin vihdoin tositoimiin, kun Haka pelasi 1-1-tasapelin Hongan vieraana. 

– Se ei pelillisesti ollut meiltä paras mahdollinen, ja mielestäni voimme parantaa siitä paljon. Tuloksellisesti voimme olla kuitenkin ihan tyytyväisiä. Pystymme vielä paljon parempaan.

Haka saa heti lauantaina mahdollisuuden yrittää voittojen tielle, kun se kohtaa Pirkanmaan derbyssä Ilveksen. Vaikka ottelu on Hakan kotipeli, niin se pelataan Pirkkahallissa. Saarinen odottaa innolla derbyä. Joukkueet kohtasivat toisensa jo joulukuussa Mikkelin turnauksessa, jossa Ilves oli numeroin 3-0.

– Varmaan hyvä peli tulossa. Derby on aina derby. Edessä on varmasti erilainen peli kuin joulukuussa. Emme olleet silloin vielä hyviä, mutta nyt odotettavissa on erilainen ottelu ja meillä on myös eri pelaajia mukana kuin silloin.

Otteluun saadaan ottaa myös yleisöä ja katsomoon on luvallista päästää 400 henkeä. Saarinen toivoo hallia täyteen.

– Yleisö tuo aina tunnelmaa ja fiilis paranee koko matsin osalta, kun katsomossa on ihmisiä. 

FC Hakan ja Ilveksen välinen ottelu alkaa kello 15.00. Lipun voi ostaa vaikkapa sivun reunan bannerista ja lisätietoa lipunmyynnistä löytyy täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT